gavno zaraza 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 10 gavno zaraza חדש/ה ב־YourGame 0 2 הודעות אני פשוט לא מבין מה הקטע לתת פיבאן על ששמתי שיר של 120% ווליום !! זה פשוט חוצפה לעשות דבר כזה על שטות שכזאת שנמשכה כולה 4-5 שניות זה פשוט לא יאומן!!! ואני רוצה להדגיש שהאדמין אמר בואו נתן לו באן שנוכל לשים שירים זה פשוט בושה תתביישו לכם! האדמין: orangelist קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 10 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לא שמתי לב אני מוריד לך ליום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 10 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 2 שעות gavno zaraza אמר: אני פשוט לא מבין מה הקטע לתת פיבאן על ששמתי שיר של 120% ווליום !! זה פשוט חוצפה לעשות דבר כזה על שטות שכזאת שנמשכה כולה 4-5 שניות זה פשוט לא יאומן!!! ואני רוצה להדגיש שהאדמין אמר בואו נתן לו באן שנוכל לשים שירים זה פשוט בושה תתביישו לכם! האדמין: orangelist זה היה טעות והבאן ירד ויש לך מיוט ליום אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.