doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 10 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:harav yomtov SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן לחצי שעה השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:פאן האדמין שביצע את ההרחקה:תות אורך ההרחקה:30 סיבת ההרחקה:ניצול באגים תיאור המקרה:מיסטר אדמין אמר דוקר את הכיסא מת אני פשוט הייתי עליו אשמח לדעת איך ניצלתי פה באג הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2016 בדצמבר 10 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות אוקי ככה אני נתתי את הבאן הכיסא הזה מוריד אייצפי לחברי הקבוצה שלך אז אמרתי דוקר אותו מת כי עם דוקרים אותו זה עף על אנשים ומוריד להם אייצפי וכך אתה יכול להרוג את חבריי הקבוצה שלך אז אני אמרתי מראש שמי שמרביץ לכסא יקבל באן!! אתה ברוב החוצפה בא מול העניים שלי ומרביץ לו ואז עוד מתלונן זה מקרה פשוט עצוב ותגיד תודה שזה רק לחצי שעה השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות רק שתדע שניצול באגים זה הרבה יותר אז תגיד תודה... ודרך אגב אין הוכחות אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2016 בדצמבר 10 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות אז מקווה שהבנת למה קבלתה באן פעם הבאה עם אדמין אומר לך משהוא כנראה יש סיבה @doron השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 11 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לא דקרתי אותו אני פשוט עמדתי עליו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2016 בדצמבר 11 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 3 שעות doron אמר: לא דקרתי אותו אני פשוט עמדתי עליו כמו שאתה יודע זה מילה נגד מילה והבאן כבר נגמר, בלי הוכחות אי אפשר לעזור לך ולטפל במקרה. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2016 בדצמבר 11 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני 4 שעות doron אמר: לא דקרתי אותו אני פשוט עמדתי עליו אין לך רקורד באמת ואתה עוד משקר שלא דקרתה אותו פשוט בושה פעם הבאה תביא רקורד שלא תצטרך לשקר השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 11 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לא מבין למה כולם המשיכו להגיב פה. תשמור על החוקים ולא תקבל באנים. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.