sizz3r_2000 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 sizz3r_2000 חדש/ה ב־YourGame 6 29 הודעות שם מגיש התלונה: «Sizz3r_2000 ™» ۞ STEAM_0:0:169880207 :steam ID שם האדמין: That guy קישור לסטים של האדמין: http://steamcommunity.com/id/DMatriXII תאריך המקרה: 09/12/16 הוכחות תומכות: https://gyazo.com/9ac2b8c293b40f257125aec62618556c הערות: המיוט ירד, אבל אני רוצה שתטפלו באותו אדמין הוא לא הזהיר אותי או משהו לגבי מה שאמרתי לא העלבתי או קיללתי או הערות גזעניות פשוט אמרתי שבת שלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 9 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות @DMatriX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 9 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לא הזהרתי אותך? אוקיי אז ככה, היינו בשרת, היה HNS, אני וסולו לבד על 20 שחקנים (אלה שבCT לא שומעים את הT), כולם מתחילים לצעוק ולדבר, סולו כל שנייה עשה MUTEALL (מוצדק לחלוטין לא הפסקתם לצעוק). אז אני במקום לעשות MUTEALL ולהשתיק את כולם, חושב שזה לא צודק להשתיק את כולם בגלל כמה שחקנים בודדים שחופרים. הוא אמר לכם לשתוק, לא שתקתם אז התחלנו להביא מיוטים למי שהגיע להם. ולמרות ששאלת אותי בשרת על מה המיוט ועניתי לך אתה החלטת לפתוח אשכול, אז תהנה. וכדי שלא תגיד שלא הסברתי לך על מה המיוט בבקשה: Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sizz3r_2000 6 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 10 sizz3r_2000 חדש/ה ב־YourGame 6 29 הודעות (נערך) היית יכול להגיד לי במיק לא הזהרת אותי או משהו להפסיק!!! ולא הספמתי תמיק כמו איזה משוגע אז אולי הייתי מבין אבל בגלל שאמרתי שבת שלום לא נשמע הגיוני שאני מקבל מיוט ל120 ד'ק. ואני מצטט אותך "מוצדק לחלוטין לא הפסקתם! לצעוק". אז למה פאקינג רק אני קיבלתי מיוט? נערך 2016 בדצמבר 10 על ידי sizz3r_2000 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 10 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 53 דקות sizz3r_2000 אמר: היית יכול להגיד לי במיק לא הזהרת אותי או משהו להפסיק!!! ולא הספמתי תמיק כמו איזה משוגע אז אולי הייתי מבין אבל בגלל שאמרתי שבת שלום לא נשמע הגיוני שאני מקבל מיוט ל120 ד'ק. ואני מצטט אותך "מוצדק לחלוטין לא הפסקתם! לצעוק". אז למה פאקינג רק אני קיבלתי מיוט? אתה לא היחיד שקיבל מיוט, תבדוק את מה שאתה רושם לפני שאתה רושם. לך לסורסבאן ותראה שבאותו הזמן שאתה קיבלת מיוט עוד קיבלו מיוט. סולו הזהיר את כולם מספיק, ואתה חלק מכולם. יש לך עוד דברים להגיד או שפשוט נחזור על אותם השאלות? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 10 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות לפני 2 שעות sizz3r_2000 אמר: היית יכול להגיד לי במיק לא הזהרת אותי או משהו להפסיק!!! ולא הספמתי תמיק כמו איזה משוגע אז אולי הייתי מבין אבל בגלל שאמרתי שבת שלום לא נשמע הגיוני שאני מקבל מיוט ל120 ד'ק. ואני מצטט אותך "מוצדק לחלוטין לא הפסקתם! לצעוק". אז למה פאקינג רק אני קיבלתי מיוט? למה רק אני? אז אני מבין אתה מודה. נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.