MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לאחר העדכון האחרון של csgo הוא התחיל לא לעבוד כמו שצריך הוא לפעמים לא נפתח וכשהוא נפתח הוא עובד ממש גרוע הfps מקסימום 30 ובכללי יש מלאה תקיעות כל שנייה. אם מישהו יודע איך פותרים את זה יוכל להגיד לי איך? לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בדצמבר 9 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 15 דקות MetalHead אמר: לאחר העדכון האחרון של csgo הוא התחיל לא לעבוד כמו שצריך הוא לפעמים לא נפתח וכשהוא נפתח הוא עובד ממש גרוע הfps מקסימום 30 ובכללי יש מלאה תקיעות כל שנייה. אם מישהו יודע איך פותרים את זה יוכל להגיד לי איך? העדכון האחרון שיצא מעפן והסאונדים מתפוררים רצח לנושא: תנסה לעשות VERIFY אם לא יעזור אין לי שמץ. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות לפני 19 דקות NaDav CSGO אמר: תנסה לעשות VERIFY לא עוזר לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות הסתדרתי הבעיה הייתה בכלל קשורה לרמקולים. לא יודע איך יש לזה קשור אבל זה פתר את הבעיה לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו