Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 8 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות כחלק מהתפתחות הקהילה וכלל קהילות הגיימינג בישראל חשבתי על 2 פורומים שישמעו לכם מוכרים, אך לדעתי ששווה להכניס אותם ל-YourGame בשביל הפאן הכללי. פורום ראשון: מה שעל הלב / מה שבלב - כשמו כן הוא, יושב לכם משהו על הלב? מחפשים לפרוק? רוצים אוזן קשבת שתשמע אותכם? מעוניינים לשתף על חייכם האישיים? או שסתם אתם רוצים להתייעץ על משהו אישי? פורום מה שבלב נועד בשביל זה. פורום שני: לימודים ובית ספר - אתם לומדים למבחן (חשוב או לא) ולא הבנתם שאלה אחת או כמה, במקום שתלכו לחפש תשובה בגוגל או בוויקיפדיה תוכלו להתייעץ ולשאול את שאר חברי הקהילה! או שסתם בא לכם לשתף ציונים שלכם במבחנים / במגמות, או שסתם בא לכם לראות כמה חבר'ה מהקהילה אוהבים היסטוריה, תנ"ך, מתמטיקה ועוד כל מיני מגמות שיעורים ועוד הרבה - לימודים ובית ספר נועד בשביל זה. * אני לא רוצה ומחפש תגובות מחוץ לנושא, הוספתי סקר שתוכלו להצביע בו גם בלי להגיב, ניתן להצביע בסקר יותר מתגובה אחת. * מעוניינים להציע פורומים אחרים? פורום הצעות פורומים יוכל לעזור לכם. * במידה ואתם לא מעוניינים באחד מן הפורומים או בשניהם, אשמח אם תרשמו בתגובה מדוע ולמה. המשך גלישה מהנה, הנהלת YourGame. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בדצמבר 9 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות הפורום הראשון : לא ניראלי שכלכך יפרסמו שם, אך אפשר לנסות, כי למה לא? הפורום השני : כן, אני בעד, אפשר לפרסם שם חומרים למבחן, לשאול שאלות ואם אתה טיפש במתמטיקה כמוני לבקש תשובות.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות תודה! עוד? בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 9 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) הראשון לא ממש קורץ לי פה, אני חושב שזה לא מתאים לקהילה הזאת כי בוא נגיד שהרוב לא עברו את מכסת הגילאים בשביל לפתח דיונים בנושא הזה, זה יהיה יותר פגע מאשר יעיל, לא רואה סיבה שלא לפתוח את הפורום השני. נערך 2016 בדצמבר 9 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 בדצמבר 9 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות 2 פורומים חסרי תועלת בסך הכל.. הראשון כמו שנאמר מעליי לא מתאים לגילאים פה ואף אחד לא באמת יכתוב פה פריקות וכדומה.. השני הוא לא קשור לגיימינג.. אם אתה מגדיר את הקהילה כמשהו שהוא מעבר לגיימינג אז לך על זה. אבל אם לא אז אין שום סיבה.. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 בדצמבר 9 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות בסהכ שני הפורומים לא מתאימים לקהילת גיימינג אבל אם אתם רוצים לפתח את זה מעבר לקהילת גיימינג אז הרעיון יהיה בסדר רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בדצמבר 9 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות לדעתי פורום בית ספר ולימודים יהיה טוב פה אם יש איזה מישהו שקטן ממני שרוצה עזרה בשיעורים אז יהיה כיף לעזור לו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות המשיכו להצביע, וכמו שאמרתם - אני מחפש פורומים להרחבת הקהילה אבל לא בהגזמה. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2016 בדצמבר 9 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות יוזמה מבורכת בהצלחה! " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בדצמבר 9 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 27 דקות Haim אמר: המשיכו להצביע, וכמו שאמרתם - אני מחפש פורומים להרחבת הקהילה אבל לא בהגזמה. פורום לימודים ובית ספר יהיה פצצה. יש הרבה אנשים שמתקשים ואפשר לעזור ללימודים ולקהילה במקביל. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות הסקר יהיה פתוח עד מוצאי שבת. שבת שלום. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בדצמבר 9 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות פורום לימודים זה גאוני! סוף סוף אוכל לספור עם עוד ילדים מהקהילה כמה נכשלים יש לי :) (כיתת מופת אבל מה אכפת לי) אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בדצמבר 9 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות רעיון מאוד מאוד יפה כל הכבוד על החשיבה אשמח עם 2 הפורומים יפתחו וכמובן של הבית ספר יש לי המון שאלות שאני מסתבך בדרך כלל רון עוזר לי רון סי בכל זאת רעיון יפה!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו