T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 8 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לילה מטורף אחי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בדצמבר 8 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות חחחחח חזק השרת ריקקק כל הילדים הלכו לישון אני ניכנס עוד מעט אני עם חברים שאחזור הביתה עם היה לי כוח יתחבר... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2016 בדצמבר 8 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות לא הבנתי [?] בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 בדצמבר 9 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות לפני 35 דקות Haim אמר: לא הבנתי [?] הם סתם עושים כיף הם לא משחקים :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בדצמבר 9 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות חחח פספסתי, לא נורא ;) נעשה גם מחר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני 7 שעות Haim אמר: לא הבנתי [?] Aכל הילדים הולכים כי יש בית ספר אז אין אנשים בשרת ועושים מה שרוצים אז זה מה שעושים השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 9 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני 3 שעות Senor אמר: חחח פספסתי, לא נורא ;) נעשה גם מחר. ברור נבל שלי השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 9 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות אם לשים שירים ולהזיז את העכבר למעלה ולמטה זה מה שעושה לכם את זה אז תהנו... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 10 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות חחחחחח נראלי רקורד ראשון שאני רואה לטובה.. תהנו יפים שלי ;) ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoLo 22 פורסם 2016 בדצמבר 10 SoLo אדמין SoLo 22 104 הודעות לפני ב-9.12.2016 at 09:26 xMASTER אמר: אם לשים שירים ולהזיז את העכבר למעלה ולמטה זה מה שעושה לכם את זה אז תהנו... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD global קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בדצמבר 10 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות חיי לילה פרועים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 10 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות 5 אנשים DAMN, בדרך לוואגס עוצרים בגאיל אה? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 11 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות לפני 15 שעות HyperActive אמר: חחחחחח נראלי רקורד ראשון שאני רואה לטובה.. תהנו יפים שלי ;) הייפר!!! ♥♥ השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2016 בדצמבר 11 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות Xmaster עכשיו אתה הרסתה את כל הכיף אתה יודע למה ראשית אנשים שמים שירים ונענים אבל מה שאתה פתאום בא ואומר שאם לקפוץ ולשים שירים זה מה שעושה להם את זה אז שיענו אתה אמרתה בצורה שזה נישמע קצת דיבילי מה שהם עשו ובזה הרגע ביאסתה את כל הרקורד תודה רבה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו