Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 7 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות שלום לכולם, אני עידן והייתי עושה מגוון סיקורים על קבוצות שונות באתרים שונים, חשבתי לחזור לזה קריאה מהנה! Cloud9 הינו ארגון e-Sports (ספורט אלקטרוני) בצפון אמריקה אשר עוסק במשחקים : Hearthstone, League of Legends, Smite, Super Smash Bros. Melee, Dota 2, Heroes of the Storm, Halo, CS:GO and Overwatch הקבוצה התחילה במשחק League of Legends והמנכ''ל גק אייטין החליט להתפתח לכל התחומים של הספורט האלקטרוני שחקנים אקטייבים : Jake Stewie2k Yip - קפטן הקבוצה Jordan n0thing Gilbert Tyler Skadoodle Latham Timothy autimatic Ta Michael Shroud Grzesiek שחקנים לא פעילים : Alec Slemmy White שחקני עבר ומחליפים : Andrew Irukandji Timmerman - מאמן לשעבר Ryan fREAKAZOiD Abadir Sean sgares Gares Kory Semphis Friesen Shahzeb ShahZaM Kham Spencer Hiko Martin ארגון : Jack Jack Etienne - מנכל הקבוצה Braxton swag Pierce - סטרימר Danan Danan Flander - מנהל הקבוצה Calle Calle Danielsson - מפיק וידיאו הישגי הקבוצה : ESL Pro League Season 4 - Finals הקבוצה ניצחה את SK-Gaming וזכו מקום ראשון בתוצאה של 2:1 וזכתה ב200,000$ DreamHack Bucharest 2016 הקבוצה הפסידה ל VirtusPro וזכו מקום שני בתוצאה של 0:2 וזכתה ב 20,000$ Northern Arena 2016 - Toronto הקבוצה הפסידה ל Immortals וזכו מקום שני בתוצאה של 1:2 וזכתה ב25,000$ iBUYPOWER Cup הקבוצה ניצחה את Liquid וזכו מקום ראשון בתוצאה של 2:1 וזכתה ב65,000$ FACEIT 2015 Stage 2 Finals הקבוצה הפסידה ל TSM וזכו מקום שני בתוצאה של 0:2 וזכתה ב20,000$ ESL ESEA Pro League Season I - Finals הקבוצה הפסידה לfnatic וזכו מקום שני בתוצאה של 1:3 וזכתה ב60,000$ ESL ESEA Pro League Season 1 - North America הקבוצה זכתה מקום ראשון וזכתה ב 18,000$ (כמובן שהיו עוד משחקים פשוט התוצאות מאכזבות ולכן בחרתי לא להעלות את כולם) סרטונים ומדיה : אני הייתי עידן, קרדיט ל Liquidpedia על המידע!, מקווה שנהנתם מהקריאה אם כן מוזמנים לפרגן בלייק! שבוע טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בדצמבר 8 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות נחמד "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בדצמבר 8 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות תודה רבה יגברר <3 אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זאת הקבוצה האהובה עלי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 בדצמבר 8 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות לפני 52 דקות NadavOhana אמר: זאת הקבוצה האהובה עלי כנל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו