ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 6 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות שם מגיש התלונה: במשחק - SgtMorningWood באמיתי - אמיר SteamID:http://steamcommunity.com/id/ItzDuvdev שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:Cell קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198073597309 תאריך המקרה:06.12.16 הוכחות תומכות:https://gyazo.com/23fb83883176a2e77238095fb609f75f הערות:נעלבתי נורא שהוא קרא לי קוקסינל כי הוא חושב שהוא יכול לגרום לי לפקפק במין שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2016 בדצמבר 6 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות אתה כותב את זה כמו אחד שדורש צומת לב.....פשוט חסר טעם התלונה הזאת. תשלח את זה לאדמין בפרטי והוא כבר יטפל בזה,בשביל דברים קטנים כאלה לא צריך לפתוח תלונה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 6 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות לא דורש שום תשומת לב נעלבתי ואני רוצה שיתנו לו גאג ואני חדש בפורום אז לא יודע איך שולחים פרטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2016 בדצמבר 7 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 8 שעות ItzDuvdev אמר: לא דורש שום תשומת לב נעלבתי ואני רוצה שיתנו לו גאג ואני חדש בפורום אז לא יודע איך שולחים פרטי תתעלם ממנו... הכל טוב, עוד מעט יגיב פה אדמין/מנהל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 7 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 10 שעות kobi אמר: אתה כותב את זה כמו אחד שדורש צומת לב.....פשוט חסר טעם התלונה הזאת. תשלח את זה לאדמין בפרטי והוא כבר יטפל בזה,בשביל דברים קטנים כאלה לא צריך לפתוח תלונה. לפני 54 דקות Shtoota אמר: תתעלם ממנו... הכל טוב, עוד מעט יגיב פה אדמין/מנהל. אני מבקש שלא תגיבו באשכולות תלונה שאינם קשורים אליכם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 7 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות לפני 37 דקות Goblins אמר: אני מבקש שלא תגיבו באשכולות תלונה שאינם קשורים אליכם נתת לו גאג? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 פורסם 2016 בדצמבר 7 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות לפני 13 שעות kobi אמר: צומת לב..... תשומת לב* יטמבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 7 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות לא לעניין לפני 37 דקות Nyrre אמר: תשומת לב* יטמבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 פורסם 2016 בדצמבר 7 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות לא ולהלשין זה לעניין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 7 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות כמה דברים דבר ראשון זה כבר טופל ממזמן דבר שני הבא שרושם חוץ ממי שצריך להגיב יטופל בחומרה דבר שלישי די להגיש אותה בקשה כמה פעמים אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ItzDuvdev 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 7 ItzDuvdev משתמש רשום dudu 15 35 הודעות לפני 5 שעות NadavOhana אמר: כמה דברים דבר ראשון זה כבר טופל ממזמן דבר שני הבא שרושם חוץ ממי שצריך להגיב יטופל בחומרה דבר שלישי די להגיש אותה בקשה כמה פעמים אפשר לנעול. במחילה מכבודו, פשוט באשכול הקודם אמרת לי לעשות לפי הטופס של התלוננות, אז כאילו... מצטער מר אדמין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.