SynLeX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 6 SynLeX חדש/ה ב־YourGame שקד 0 39 הודעות שם מגיש התלונה:SynLEx SteamID:STEAM_1:0:147109041 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:JAIL האדמין שביצע את ההרחקה:MEOWDEVIL אורך ההרחקה:3 ימים סיבת ההרחקה:מאיים ל PBAN תיאור המקרה:לא איימתי ל P BAN קרה בילבול. זה בינקי שכתב את זה ולא אני זה לא היה בקשר של ההודעות שכתבתי. בעצם מה שקרה זה שהגנתי על מורד ו ELLA הרגה אותי ולא רצת לתת לי רספאון ואז כתבתי לה את בטוחה? אני נותן לך צאנס אחרי זה היא כתבה לי אתה מאיים ? כתבתי לה בפרוש "לא" הוכחות ( במקרה ויש):http://prnt.sc/dfoah8 תמונה של הצאט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בדצמבר 6 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות @SynLeX אתה מאיים פה בזה שאתה אומר שאתה נותן לה צאנס עד שלא תביא לי הוכחה אחרת אני מבקש לא לכתוב פה שום דבר או עד שיוכח אחרת. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SynLeX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 6 SynLeX חדש/ה ב־YourGame שקד 0 39 הודעות (נערך) @MeowDevil אני לא איימתי היא גם שאלה אותי בסוף אתה מאיים ? וכתבתי לא + לא כתבתי שאני איתן ל P BAN וגם היא ניראה לי דיברת אל BINKY שאיים ב P BAN נערך 2016 בדצמבר 6 על ידי SynLeX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 6 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לפני 36 דקות SynLeX אמר: @MeowDevil אני לא איימתי היא גם שאלה אותי בסוף אתה מאיים ? וכתבתי לא + לא כתבתי שאני איתן ל P BAN וגם היא ניראה לי דיברת אל BINKY שאיים ב P BAN "אני נותן לך צאנס" = איום. גם אני יכול לבוא ולהגיד שאני לא מאיים אלא אני רק מזהיר, אותו דבר. איימת. אם יש לך הוכחה שנוגדת את הטענה שלנו אתה מוזמן לשלוח. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.