APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 5 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות שם מגיש התלונה: (MisterPussy (Yaniv SteamID:STEAM_0:1:182553647 סוג ההרחקה : גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Jail Break האדמין שביצע את ההרחקה: IM xMaster אורך ההרחקה: 420 Min סיבת ההרחקה: אמרתי לשחקן רגיל לא אדמין "אנשים כמוך צריכים להתאבד" תיאור המקרה: האיש שאמרתי לו את זה הרג אותי על משהו שטותי ואז אמרתי לו שאנשים כמו האיש הזה צריכים להתאבד הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בדצמבר 5 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות מי שמדבר פה הורג על דברים שטותיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות 1. אין הבדל בין קללה לשחקן רגיל או לאדמין. העונש זהה. 2. לפני 42 דקות Banna אמר: ואז אמרתי לו שאנשים כמו האיש הזה צריכים להתאבד אז על מה בדיוק אתה מתלונן? אם אתה מדבר ככה אתה תקבל גאג, ככה זה עובד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תקשיב אחי... אם אתה אומר למישהו דבר שיכול לסכן חיי אדם גם בצחוק זה לא במקום וכמו שאמר זיו לפני 1 שעה Zpower אמר: 1. אין הבדל בין קללה לשחקן רגיל או לאדמין. העונש זהה. אין הבדל בין שחקן לאדמין העונש יהיה אותו הדבר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 5 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות אני מלונן על זה שהוא הביא לי איזה 8 שעות של גאג! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 6 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לפני 9 שעות Banna אמר: אני מלונן על זה שהוא הביא לי איזה 8 שעות של גאג! אתה בטוח שרשמת רק את זה שקיבלת על זה 8 שעות גאג? לפני 11 שעות doron אמר: מי שמדבר פה הורג על דברים שטותיים אבקש ממך להפסיק להגיב באשכולות שלא קשורים אלייך. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בדצמבר 6 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 12 שעות Zpower אמר: 1. אין הבדל בין קללה לשחקן רגיל או לאדמין. העונש זהה עלק אדמינים נונתים מיוטים הרבה יותר גבוהיים אם מקללים אותם ואם מקללים שחקן חצי שעה במקסימום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 25 דקות doron אמר: דבר ראשון מבקש ממך להפסיק להגיב אם אתה לא קשור דבר שני אני מודע לך וזה יטופל עכשיו בבקשה תפסיק להגיב באשכול D: לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 6 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות שאני אבין, אתה מתלונן על גאג מוצדק? אני לא מתכחש, אם זה אני הייתי בשרת ואתה היית מדבר ככה העונש היה יותר חמור. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.