Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני ב-Crash ועוזב בכפול שתיים. ומסתכל ורואה את זה עולה, ועולה ועולה.. וכאן זה נגמר: GG קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JoYsTiK123 0 פורסם 2016 בדצמבר 5 JoYsTiK123 חדש/ה ב־YourGame 0 3 הודעות זה כלום , אם זה השיא של האתר הזה כנראה שעוד לא ראית מה עובר ב society.gg זה מגיע ל20k לפחות כמה פעמים ביום וזה עוד כלום . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 5 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לפני 50 דקות JoYsTiK123 אמר: זה כלום , אם זה השיא של האתר הזה כנראה שעוד לא ראית מה עובר ב society.gg זה מגיע ל20k לפחות כמה פעמים ביום וזה עוד כלום . לא יודע אם זה השיא, אבל זה הכי הרבה שראיתי וזה תכלס מטורף.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JoYsTiK123 0 פורסם 2016 בדצמבר 5 JoYsTiK123 חדש/ה ב־YourGame 0 3 הודעות ממליץ לך על האתר society,gg תאמין לי שעוד לא ראית כלום :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בדצמבר 5 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 1 דקה JoYsTiK123 אמר: ממליץ לך על האתר society,gg תאמין לי שעוד לא ראית כלום :D csgocrash נדירררר משיגים מלא כסף. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו