OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 4 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אוקיי אז היה לי משעמם ורציתי להכין אינטרו לא מי יודע מה עם כל מיני דברים שקופצים וזה.... אז הכנתי משהו פשוט תגידו איך יצא לפעם ראשונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 4 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות תתחיל לעבוד ב C4D אם משעמם לך, תכין INTROS תתקדם בזה, תהפוך למקצוען, תכין לאנשים INTROS תמורת כסף. בהצלחה. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2016 בדצמבר 4 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות תכלס אם אתה טוב בזה והואב את זה תמשיך בזה תפתח קריירה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 5 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 8 שעות ArtRagE אמר: זה אמור להיות EAR RAPE ? חח סתם , נחמד כן,תודה לפני 8 שעות KnowYourMeme אמר: תתחיל לעבוד ב C4D אם משעמם לך, תכין INTROS תתקדם בזה, תהפוך למקצוען, תכין לאנשים INTROS תמורת כסף. בהצלחה. אוקיי תודה אני ינסה להתחיל לעבוד שם לפני 7 שעות Dragonborn אמר: תכלס אם אתה טוב בזה והואב את זה תמשיך בזה תפתח קריירה D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Andrey923 0 פורסם 2016 בדצמבר 8 Andrey923 חדש/ה ב־YourGame Andrey 0 6 הודעות יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 8 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 52 דקות Andrey923 אמר: יפה Ty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2016 בדצמבר 8 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות פצצה אחי , במיוחד המשקפיים שעולות " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 8 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 2 שעות david_tol אמר: פצצה אחי , במיוחד המשקפיים שעולות חחחח Ty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בדצמבר 8 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות ה Ear Rape ♥ ואהבתי את סקוידויד עושה דאב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 8 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 2 דקות Senor אמר: ה Ear Rape ♥ ואהבתי את סקוידויד עושה דאב Ty האיירפ יצא חלש מידי אבל... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בדצמבר 8 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני כעת OriMatrif אמר: Ty האיירפ יצא חלש מידי אבל... שפר לפעם הבאה, אני מאוד אוהב Ear Rape's למרות שהייתי עם אוזנייה אחת ודי התאכזבתי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 8 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני כעת Senor אמר: שפר לפעם הבאה, אני מאוד אוהב Ear Rape's למרות שהייתי עם אוזנייה אחת ודי התאכזבתי... KK קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בדצמבר 8 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות הדבר הכי הכי הכי הכי יפה שראיתי בחיים שלי אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 8 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 11 דקות FROX אמר: הדבר הכי הכי הכי הכי יפה שראיתי בחיים שלי LOL Ty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בדצמבר 8 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות חחחח יצא לך יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו