SynLeX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 4 SynLeX חדש/ה ב־YourGame שקד 0 39 הודעות אני מצטער על זה שקיללתי את D4RK ואיימתי אליו זאת היית טעות של רגע ואני מזה מצטער על זה וכל זה ביגלל ש קיבלתי RAGE על AGUSTA ב LR ואני יצאתי ממש טיפש ואני מצטער על זה כל כך אם אפשר אני מוכן לחזור לשחק בשרת על תנאי בבקשה אני לא יצעק ולא אקלל בבקשה זאת הקהילה שאני הכי אוהב ואני מת לשחק בא שוב. בברכה:SynLEx/Shaked קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות מקווה שיסלחו D; אבל באמת עכשיו מה שעשתה זה באמת מעשה חמור ויכול להגיע למשטרה זה ממש מסוכן להבא לא לעשות זאת @Dark לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2016 בדצמבר 5 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות אני לא סולח. אבל אני מוכן להביא הזדמנות שנייה. כמו שמגיע לכול אדם שטעה בכול זאת אנחנו בני אדם ועושים לפעמים שטויות בלי לחשוב פעמיים רק שתדע שזה טוב לעמוד על הדברים שעשית ולא להכחיש אותם שאפו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 5 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות הבאן ירד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.