Nah 294 פורסם 2016 בדצמבר 4 Nah מורחקים 294 548 הודעות לפני כעת blackshadow אמר: מקשיב voice_enable 0 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 4 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות חבל מאוד יאללה קיצור היה סתם תאמין לי אתם האדמינים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 4 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות שמע החצי שעה המסכנה הזאת עברה כבר מזמן אז לא כזה אכפת לי פשוט מפגר שאתם נותנים באנים סתם. ואם מה שאתם אומרים נכון ויש באג במפה שנותן 500 HP אז תנו סלי או סט איצפי מה ישר נותנים באן מה אין לכם מה לעשות חוץ מלתת באנים... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 4 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 14 דקות Nah אמר: נו כן, הוא על וויס 0, אז איך אתה יודע שהאדמין הזהיר שאתה בטוח בזה? לפני 1 שעה kobi אמר: בושה וחרפה לפני 32 דקות matanyazdy אמר: אפשר לנעול כל מי שלא קשור לתלונה שלא יגיב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות טוב כולם תקשיבו טוב!! רק מי שפתח את התלונה,והאדמין שהוא מתלונן והמנהל שלו יכולים להגיב לא אף אחד אחר זה דבר ראשון דבר שני פעם הבאה שמגיש התלונה או מישהו אחר יכתוב בשפה לא הולמת התלונה שלו לא תיבדק דבר שלישי אתה רואה שיש לך כמות מוגזמת של Hp אז אתה מבין שמשהו לא בסדר. ולהבאה אל תהיה בוייס אפס כי לפעמים אדמינים אמרים דברים חשובים שצריכים להקשיב! קיבלתה תשובה? @Nyrre? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 5 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות לפני 17 שעות Nyrre אמר: חבל מאוד יאללה קיצור היה סתם תאמין לי אתם האדמינים אתה צריך לקחת בחשבון שאתה על וויס 0... מנקודת מבט של האדמין אתה התעלמת ממנו... מנקודת מבט שלך זה נראה כאילו קיבלת סתם באן... העונש שהיה אמור להגיע לך הוא סליי בלבד. תטפל בזה בבקשה @Cry_2_Play ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.