Nyrre 37 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 4 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות שם מגיש התלונה:Nyrre SteamID: STEAM_1:0:44595707 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):Ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Fun האדמין שביצע את ההרחקה: BlackShadow אורך ההרחקה:30 minutes סיבת ההרחקה:רשום בסיבה מנצל באגים אבל אין לי מושג איזה באג ניצלתי אז בחיית מה זה. תיאור המקרה: אני משחק לי בכיף ב voice_enable 0 ומקבל באן לא יודע למה. הוכחות ( במקרה ויש): קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2016 בדצמבר 4 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות בושה וחרפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני 12 דקות kobi אמר: בושה וחרפה היה לו 500 חיים תשים לב! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 4 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות איך בדיוק. אין לי גישה ל /hp אז מה אתה מאשים אותי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני 5 דקות Nyrre אמר: איך בדיוק. אין לי גישה ל /hp אז מה אתה מאשים אותי. אני לא מאשים אותך אבל זה באג ואמרנו לך להתאבד ולא רצית וגם אם שמת לב לא היה לך סכין ולא סנייפר בהתחלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Carry Potter 0 פורסם 2016 בדצמבר 4 Carry Potter חדש/ה ב־YourGame Carry Potter 0 3 הודעות גועל נפש דוחה שבת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני כעת Carry Potter אמר: גועל נפש דוחה שבת. זה לא עניינך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2016 בדצמבר 4 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות לפני 1 דקה Carry Potter אמר: גועל נפש דוחה שבת. לפני 3 דקות matanyazdy אמר: אני לא מאשים אותך אבל זה באג ואמרנו לך להתאבד ולא רצית וגם אם שמת לב לא היה לך סכין ולא סנייפר בהתחלה לפני 32 דקות kobi אמר: בושה וחרפה למה אתם מתערבים היה לך 500hp האדמין אמר לך לעשות kill בקונסול ואתה לא עשיתה גם עם אתה על נייול 0 אתה אמור להודיע לאדמין מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2016 בדצמבר 4 Nah מורחקים 294 548 הודעות ציטוט האדמין אמר לך לעשות kill בקונסול תוכיח, לא רואים את זה בסרטון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני כעת Nah אמר: תוכיח, לא רואים את זה בסרטון. הוא על וויס 0 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 4 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות תוכיח שזה נאמר שם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nah 294 פורסם 2016 בדצמבר 4 Nah מורחקים 294 548 הודעות נו כן, הוא על וויס 0, אז איך אתה יודע שהאדמין הזהיר שאתה בטוח בזה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 4 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני 1 דקה Nyrre אמר: תוכיח שזה נאמר שם. אני לא מתווכח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 4 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות לפני כעת blackshadow אמר: בעיה שלך שאתה לא מקשיב לאדמינים ואמרנו בהתחלה כמה פעמים תוכיח. אני הוכחתי שלא אמרתם תוכיח שכן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.