bironn 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 3 bironn משתמש רשום נעם 15 12 הודעות מה נשמע חבריםהכנתי סרטון "קצרצר" של הטיול שלי ושל ברק לDreamHackמקווה שתהנו ואולי זה יתן לכם דרייב לקחת את המשחק שלב אחד קדימהמצטער על החלקים הטיפה משעממים בהתחלה, ועל הסינכרונים הרעים לפעמים, גם לי היה קשה עם כמות החומר וגם למחשב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בדצמבר 3 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות מדהים ראיתי הכל בלי לדלג סוף סוף יצוג טוב של הארץ בחול נ.ב ראיתי ממקום אחר שפרסמתה בו הרג אותי שאמרתה ''אמא אני טס לשוודיה!'' "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בדצמבר 3 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות נהנתי מכל רגע, חוויה שלא כל שחקן בקונטר חווה אפשר להגיד ;), האם אתם מתכננים עוד יציאות כאלה? (אני מתכוון מחוץ לארץ). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Itachi 13 פורסם 2016 בדצמבר 3 Itachi משתמש רשום iTachi 13 19 הודעות אחד הטובים הבאתם מלא גאווה לישראל אתם תותחים תמשיכו כך ראיתי הכול עקבתי אחרי המשחקים שלכם אתם פשוט מעולים :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 בדצמבר 5 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות אתם תותחים כל הכבוד ! מקווה לראות עוד הישגים כאלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 5 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות וואלה גדולים אתם! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אמא אני טס לשוודיה אמאאאאאאאאאא" xDDDD Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו