i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 5 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות לפני ב-Sunday, December 04, 2016 at 19:15 blackshadow אמר: סליחה אבל אתה שמת הקלטה של שביט שר אחרי שאמרתי לך כמה פעמיים לא לשים שמת ואז נתתי לך מיוט @i love pancakes אני לא שמתי הקלטה בכלל הסלאם שלי היה סגור דבר שני אני שאלתי אדמין למה הוא נתן לי מיוט והוא החליט שזה ספאם אז לא יודע מה אתם רוצים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות קיבלתה תשובה? @i love pancakes לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 6 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות כן הבאן גם ירד ממזמן תסגור את האשכול תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.