i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 3 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות שם מגיש התלונה:i love pancakes#R2Nep SteamID: STEAM_1:0:69354690 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:פאן האדמין שביצע את ההרחקה:DarkMagic אורך ההרחקה:שעה סיבת ההרחקה:Team Stacking תיאור המקרה:אני משחק בשרת הפאן על וויס 0ומשחק ופתאום אני מקבל באן לשעה והסיבה היא Team Stacking ואני לא הבנתי מה עשיתי ולפני זה קיבלתי מיוט לחצי שעה בלי סיבה ואז שאני מדבר עם האדמינים באדמין צאט והם אומרים לי להפסיק להספים ולדבר איתם זה לא הספמה אז למה באן הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 3 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 2 דקות i love pancakes אמר: שם מגיש התלונה:i love pancakes#R2Nep SteamID: STEAM_1:0:69354690 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:פאן האדמין שביצע את ההרחקה:DarkMagic אורך ההרחקה:שעה סיבת ההרחקה:Team Stacking תיאור המקרה:אני משחק בשרת הפאן על וויס 0ומשחק ופתאום אני מקבל באן לשעה והסיבה היא Team Stacking ואני לא הבנתי מה עשיתי ולפני זה קיבלתי מיוט לחצי שעה בלי סיבה ואז שאני מדבר עם האדמינים באדמין צאט והם אומרים לי להפסיק להספים ולדבר איתם זה לא הספמה אז למה באן הוכחות ( במקרה ויש) ההיתי בשרת שזה קרה הסיבה שונתה וקיבלת מיוט על זה שהתחכמת ואז הספמת את האדמין צאט ובנוסף איפה ההוכחות? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 3 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות ממתי לדבר עם האדמינים באדמין צאט שיש לי מיוט וגאג זה ספאם??? והסיבה לא שונתה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 3 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות ואיך יש לי הוכחות על משהו שלא עשיתי בדיוק? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 3 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 6 דקות i love pancakes אמר: ממתי לדבר עם האדמינים באדמין צאט שיש לי מיוט וגאג זה ספאם??? והסיבה לא שונתה. לפני 5 דקות i love pancakes אמר: ואיך יש לי הוכחות על משהו שלא עשיתי בדיוק? לפעם הבאה תעשה רקורד וזה לא היה לדבר זה היה להספים אתה רוצה שאני יגיד פה למה קיבלת מיוט? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 14 שעות i love pancakes אמר: ממתי לדבר עם האדמינים באדמין צאט שיש לי מיוט וגאג זה ספאם??? והסיבה לא שונתה. אני יסביר האדמין צאט נועד למטרות עזרה בלבד! ולא לדיבור רגיל אני רק אומר שאם דיברתה איתם אל סתם דברים אז הבאן מוצדק או דיברת איתם אל משהו חשוב והם לא ענו לך אז הבאן לא מוצדק לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בדצמבר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 1 שעה NadavOhana אמר: אני יסביר האדמין צאט נועד למטרות עזרה בלבד! ולא לדיבור רגיל אני רק אומר שאם דיברתה איתם אל סתם דברים אז הבאן מוצדק או דיברת איתם אל משהו חשוב והם לא ענו לך אז הבאן לא מוצדק הפאן זה המקום עם הכי הרבה פחות צדק ואני יסביר אתמול היה וט שירים יצא כן אז שמתי הקלטה נתנו לי מיוט הכל טוב אבל אחרי חמש דקות נכנס מיסטר מנהל שרת ושם הקלטה אף אדמין לא העז לפתוח את הפה שלו למרות שכתבתי באדמין צאט שזה לא פייר שהוא יכול ואני לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @DarkMagic @Cry_2_Play לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2016 בדצמבר 4 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת doron אמר: הפאן זה המקום עם הכי הרבה פחות צדק ואני יסביר אתמול היה וט שירים יצא כן אז שמתי הקלטה נתנו לי מיוט הכל טוב אבל אחרי חמש דקות נכנס מיסטר מנהל שרת ושם הקלטה אף אדמין לא העז לפתוח את הפה שלו למרות שכתבתי באדמין צאט שזה לא פייר שהוא יכול ואני לא פיכסססססס,משו מסריח פה(אחי אל תגיד לאף אחד אבל נראה לי שזה פרוטקציותתת)בקטנה יו קנו.....לא חדש בקהילה. . . . . אין מה לעשות אם זה,זה בחיים לא יפתר,בתור אחד שהיה פה יותר מידי זמן ראיתי שזה כמעט אצל כולם(הקטע של הפריווילגיות מצד אלא עם הגישות לשחקנים). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בדצמבר 4 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות לפני 10 שעות doron אמר: הפאן זה המקום עם הכי הרבה פחות צדק ואני יסביר אתמול היה וט שירים יצא כן אז שמתי הקלטה נתנו לי מיוט הכל טוב אבל אחרי חמש דקות נכנס מיסטר מנהל שרת ושם הקלטה אף אדמין לא העז לפתוח את הפה שלו למרות שכתבתי באדמין צאט שזה לא פייר שהוא יכול ואני לא עם בלך תפתח תלונה כמו שצריך על זה ולא פה ותאמין לי שיש לי הרבה מה להגיד בנושא ואפילו בשמחה מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בדצמבר 4 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות ולפי דעתי אפשר לנעול אחראי אדמינים היה נוכך ואמר את שלו וגם אין לו הוכחות מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בדצמבר 4 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 2 דקות Cry_2_Play אמר: ולפי דעתי אפשר לנעול אחראי אדמינים היה נוכך ואמר את שלו וגם אין לו הוכחות אשמח שתכתוב לי את כל מה שיש לך להגיד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בדצמבר 4 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות תפתח אשכול כמו שצריך או תבוא לts אם בלך עכשיו מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בדצמבר 4 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות ועוד משהו שתדע לפעם הבאה וגם אתה הרב יוםטוב עם תכנסו רשום שם למטה תלונות בלי תמונה או סרטון לא נחשבות אז תודה רבה ושבוע טוב . מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 5 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות לפני ב-4.12.2016 at 12:12 doron אמר: הפאן זה המקום עם הכי הרבה פחות צדק ואני יסביר אתמול היה וט שירים יצא כן אז שמתי הקלטה נתנו לי מיוט הכל טוב אבל אחרי חמש דקות נכנס מיסטר מנהל שרת ושם הקלטה אף אדמין לא העז לפתוח את הפה שלו למרות שכתבתי באדמין צאט שזה לא פייר שהוא יכול ואני לא לפני 20 שעות kobi אמר: פיכסססססס,משו מסריח פה(אחי אל תגיד לאף אחד אבל נראה לי שזה פרוטקציותתת)בקטנה יו קנו.....לא חדש בקהילה. . . . . אין מה לעשות אם זה,זה בחיים לא יפתר,בתור אחד שהיה פה יותר מידי זמן ראיתי שזה כמעט אצל כולם(הקטע של הפריווילגיות מצד אלא עם הגישות לשחקנים). אני אפתח את זה פה בתלונה: לאדמינים/מנהלי שרת/אחראי אדמינים/מפקחי קהילה/מנהלי קהילה אין שום פריווילגיה או זכות עליך בגלל שיש להם גישות ומן הסתם זה כולל גם אותי. (אני לא מדבר על פריוולגיות באופן כללי). במקרה שיש תלונה על מנהל שרת או על אחד האדמינים אני תמיד מוכן לעזור ואם זה באמת משהו שחוזר על עצמו אז לנקוט באמצעים של הורדת גישות/אזהרות + באן וכו'. אבל לבוא פה ולהגיד שהשרת פאן זה המקום עם הכי הרבה פחות צדק זאת פשוט השמצה של השם שלי ושל שאר חברי הצוות בהנהלה, במיוחד אחרי שלא שמעתי תלונה אחת על הדבר הזה מאז שאני בתפקיד. מי שמכיר אותי יודע שאם שולחים לי הודעה בפורום/דיסקורד/נייד אני תמיד עונה ועושה בירורים אם צריך. מגיש התלונה - אני בטוח שהבאן שקיבלת הוא לא סתם, אדמינים/מנהלי שרת לא מביאים סתם באנים בכיף שלהם, בנוסף אין לי שום תמונה, סרטון או עדות של אחת השחקנים שהבאן לא מוצדק. אם אתה רוצה את העזרה שלי אתה חייב להציג לי בצורה מלאה את התלונה אחרת לא אוכל לעזור. ובחייאת: https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=commslist&advSearch=i love pancakes&advType=namehttps://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=i love pancakes&advType=name יש מצב שאתה זכאי מהעונש אבל ההיסטוריה שלך גורמת לי באיזשהו אופן להאמין שלו, עד שלא תתן הוכחה מוצקה אני אאמין שאתה אשם. שבוע טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.