AAYOAD 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 3 AAYOAD משתמש רשום יועד 11 70 הודעות אהלן חברים,כאן יועד לאחרונה יצא לי לבדוק לא מעט את הנושא של הימורים וסטטיסטיקות ואני לאחר די הרבה זמן אני יכול להגיד שפיתחתי את השיטה שלי לנצח באתרי הימורים שמספקים שירותי הימורים של CRASH,באשכול הזה אפרט לכם את השיטה כדי שתוכלו להשתמש בה ולהרוויח כמה דולרים או יותר מהאתרים האלה.. להלן השיטה:הדבר הראשון הוא למצוא אתר שלא השתמשת בו בקוד של יוטיובר,אני בחרתי באתר CsgoROLL כי לפי דעתי הם יותר הוגנים מאתרים אחרים וגם כי השתמשתי בקוד של MOE שם...(אתם יכולים להשתמש בכל אתר שתרצו,העיקר שיש לו אפשרות של CRASH)הצעד השני לאחר ששמת את הקוד הוא ללכת להימור crash ולשים את כל הכסף מהקוד על המספר הכי קטן שלדעתכם תוכלו לקחת ממנו כסף. לדוגמה: אני נגיד שמתי 0.50 דולר שזה כל הקוד שלי(כמעט תמיד הקוד שווה חצי דולר)שמתי אותו על המספר 1.01(שוב אני אומר אתם יכולים לשים את זה אם תרצו גם על 1.02 או 1.03 העיקר שלא תפסידו)אני אישית ממליץ שכדי להמשיך עם השיטה הזאת בצורה הכי טובה תשיגו עוד 20 אחוז שזה שווה לעשר סנט שבסך הכל יהיה לכם 0.6 סנט.אחרי שעשיתם זה הגיע הזמן להמר פחות כסף אבל מספרים יותר גדולים,לדוגמה להמר 0.15 על 1.37 או משהו כזה.כאן מגיע החלק הכי קריטי! כדי באמת להצליח להרוויח אתם צריכים להסתכל על הקריסות האחרונות,ושם לתפוס את הרגע המתאים להמר,אני אסביר: תסתכלו מתי הגרף קרס ממש על ההתחלה משהו בין 1.00 ל 1.05 ואחריו תספרו שלושה הימורים ואז תתחילו להמר על מספרים גדולים כמו שרשמתי יותר מוקדם! נ.ב השיטה הזאת לא תביא לכם מאות דולרים או אפילו עשרות דולרים,אני לא אחראי לשום איבוד כספי שלכם במידה והפסדתם את כל כסף הקוד שלכם או את הכסף האישי שלכם,האשכול הזה הוא בגדר יעוץ בלבד וההחלטה הסופית היא עליכם!! אשמח לעזור לכם בכל שאלה בנוגע לשיטה הזאת ואני מקווה שתרוויחו המו כסף משיטטתי הקטנה חח... (כל הקרדיט על השיטה מגיע לי פן אם היא מצליחה ופן אם לא)אשמח ללייק על האשכול ועל תגובה אם ניסיתם!בברכה,יועד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AAYOAD 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 3 AAYOAD משתמש רשום יועד 11 70 הודעות אגב מצטער על הבעיה עם האשכול אני לא יודע למה זה ככה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2016 בדצמבר 3 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות לפני 39 דקות AAYOAD אמר: אגב מצטער על הבעיה עם האשכול אני לא יודע למה זה ככה... העתקת את הטקסט מאתר / פורום אחר וזה שמר עוגיות של עיצוב " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AAYOAD 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 3 AAYOAD משתמש רשום יועד 11 70 הודעות לפני 3 שעות david_tol אמר: העתקת את הטקסט מאתר / פורום אחר וזה שמר עוגיות של עיצוב אוקיי תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2016 בדצמבר 6 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות נחמד ננסה את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו