Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 2 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: HTC Vive SteamID: STEAM_0:0:163967830 סוג ההרחקה (Ban): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Fun האדמין שביצע את ההרחקה: Synie אורך ההרחקה: 2H סיבת ההרחקה: Admin chat spam תיאור המקרה: נתנו לי מיוט ל5 דקות שלדעתי לא היה מוצדק אז שאלתי באדמין צא'ט. אחרי 2 הודעות הוא אומר לי שאני מספים. למה הרעיון של אדמין צא'ט? כדי לדבר אליו ישירות ובכלל למנוע "ספאם" משאר השרת. לדעתי או שהוא לא מבין אנגלית ולא מבין מה שאני רושם הוא שהוא פשוט מחפש סיבה לתת באן כי הוא אדמין חדש. הוכחות: נערך 2016 בדצמבר 2 על ידי Fade Away עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 2 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 3 שעות Fade Away אמר: שם מגיש התלונה: HTC Vive SteamID: STEAM_0:0:163967830 סוג ההרחקה (Ban): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Fun האדמין שביצע את ההרחקה: Synie אורך ההרחקה: 2H סיבת ההרחקה: Admin chat spam תיאור המקרה: נתנו לי מיוט ל5 דקות שלדעתי לא היה מוצדק אז שאלתי באדמין צא'ט. אחרי 2 הודעות הוא אומר לי שאני מספים. למה הרעיון של אדמין צא'ט? כדי לדבר אליו ישירות ובכלל למנוע "ספאם" משאר השרת. לדעתי או שהוא לא מבין אנגלית ולא מבין מה שאני רושם הוא שהוא פשוט מחפש סיבה לתת באן כי הוא אדמין חדש. הוכחות: ההיתי בשרת כשזה קרה גם מנהל השרת וגם האדמין ביקש ממך מספר פעמים להפסיק להספים ולא הפסקת וקיבלת באן מה שהיה בסדר גמור אני לא רואה שום סיבה להגיש תלונה אפשר לנעול אפשר לנעול @xMASTER @Zpower קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 2 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות אם אני מבין את הרקורד נכון אז ספאם באדמין צ'אט לא היה. מה היה לפני כן? הרקורד מתחיל מהקטע שקיבלת מיוט. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 2 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות הסיבה רשומה לך, ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.