Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 30 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אני דיי מצטער על מה שקרה בשבוע האחרון בשרת הCSGO Surf, רציתי להצטער על מה שקרה. אני מבקש סליחה מ- @pokeeto על זה שעשיתי לך באלגן, סליחה על זה שזלזלתי בשרת הזה למרות שהוא היה השרת האוהב עליי. סליחה ל- @wackthat על זה שאכזבתי אותך. אשמח לפתוח איתך דף חדש. זה לא יקרה יותר, זה לא בקשת הגישות שלי בחזרה, זה התנצלות. סליחה על זה. מצטער אם זה לא בפורום הנכון אני לא ידעתי אם לפתוח פה או בפורום דיבורים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 30 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה בסדר סקראב D; טעויות קורות גם לאנשים גבוהים מקווה שיסלחו D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בדצמבר 1 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לטעות זה אנושי לחזור על אותה טעות שוב ושוב זה חבל התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 1 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) לפני 4 שעות Evya M אמר: לטעות זה אנושי לחזור על אותה טעות שוב ושוב זה חבל מה שאתה אומר זה שטעיתי הרבה? נערך 2016 בדצמבר 1 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 בדצמבר 1 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 22 שעות NadavOhana אמר: זה בסדר סקראב D; טעויות קורות גם לאנשים גבוהים מקווה שיסלחו D; גבוהים חח. תיזהר אליטיסט עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בדצמבר 1 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 1 שעה Fade Away אמר: גבוהים חח. תיזהר אליטיסט מה הקשר אליטיסט הוא רק אומר שזה אנושי לטעות ומביא דוגמא שגם האנשים הגבוהים בקהילה טועים לפעמים התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 בדצמבר 2 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 13 שעות Evya M אמר: מה הקשר אליטיסט הוא רק אומר שזה אנושי לטעות ומביא דוגמא שגם האנשים הגבוהים בקהילה טועים לפעמים נו אליטיסט. אתה יודע מזה? אנשים במעמד גבוהה יותר ולדעתי אין קשר מעמד ב-"קהילה" לכמות טעויות. במיוחד שגם בן אדם בהנהלה הגבוהה יכול להיות יותר קטן ממנו או באזור הגיל שלו. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו