Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 29 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 5 שעות oYc אמר: חלש אתה אחי אני הייתי אלוף הארנה באייונטים אתה בטח שחקן מקצועי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בנובמבר 29 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 19 דקות Senor אמר: אתה בטח שחקן מקצועי בלי זילזולים נעשה 1v1 ונראה. לפני 46 דקות ZYX אמר: לא יודע אחי אתה לא כזה ברמה שלו נראה לי. אני אשמח ל1v1 ואותך ניצחתי כבר בארנה באייונט של פאפי מקום ראשון . יש הרבה עבר שאתם לא יודעים. פלוסEsea. A קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בנובמבר 29 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 12 דקות oYc אמר: בלי זילזולים נעשה 1v1 ונראה. ואותך ניצחתי כבר בארנה באייונט של פאפי מקום ראשון . יש הרבה עבר שאתם לא יודעים. פלוסEsea. A בדקתי ואתה D+ feelsbadman "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2016 בנובמבר 29 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות נשארת אותו הפרו שאני מכיר אח יקרררררר " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 29 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 3 דקות david_tol אמר: נשארת אותו הפרו שאני מכיר אח יקרררררר נשארת אותו המנהל הכי תותח <3 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2016 בנובמבר 29 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות לפני כעת Senor אמר: נשארת אותו המנהל הכי תותח <3 אחשלי היקר שמח לשמוע! " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בנובמבר 29 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 14 דקות KnifeSkrops אמר: בדקתי ואתה D+ feelsbadman היה לי בעיה בסטים וזה דרך סטים אחר אל תאמין אחי איזי דרך הקנייה של esea קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 29 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני 4 דקות oYc אמר: היה לי בעיה בסטים וזה דרך סטים אחר אל תאמין אחי איזי דרך הקנייה של esea תוסיף נראה http://steamcommunity.com/id/senorCSGO/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו