wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 27 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות בזמן האחרון SmithZz עשה הרבה Fails והרבה אנשים צחקו עליו על זה למשך תקופה ארוכה זהו סרטון בנושא "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 בנובמבר 27 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות פששש הנקמה המתוקה אה? xD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בנובמבר 27 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות אני זוכר שדיברנו בטימספיק על שחקנים ואמרת שSmithZz נוב !!! שחקן מעולה מאז ומתמיד לכל שחקן יש תקופה כזאת, מי כמוני יודע. תע''ה תותח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 27 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות G2 ♥ התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 27 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות XD התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בנובמבר 27 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות SO EZ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות דיבורים כמו חול ואין מה לאכול שהוא מדבר רע אז זה חוזר לו בחזרה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בנובמבר 27 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות קורה לכל שחקן זה קרה גם ל @NadavOhana עזרתי לו לצאת מהתקופה הקשה הזאת... בוסטים עד ל MGE הרימו לו טיפה תמצב רוח מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בנובמבר 29 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות שחקן מעולה! SKGaming4Ever# אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו