Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בנובמבר 28 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות לפני 1 שעה kobi אמר: הייתי מרגיש אחלה ומפנים את זה שאני מטומטם שלא יודע מזה מיקרו בעכבר...... אה אני יודע מזה. לא נראלי שאני אלעג על חברה שלי,קצת לא מוסרי ההשוואה שאתה עושה פה. סתום כבר את הפה מה אתה מנסה להראות שאתה מגניב ואני מבקש שתסגרו את האשכול יש כאן כאלה שלא לוקחים את זה ברצינות וסתם מפריעים לטפל בבעיות ועושים עוד בעיות וריבים מפגרים . מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בנובמבר 28 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות ומי שלא צריך להגיב שלא יגיב תודה מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2016 בנובמבר 28 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות בבקשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בנובמבר 28 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אתה דיברת גם איתי וגם עם שביט וקיבלת את התשובה שלך. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.