SynLeX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 25 SynLeX חדש/ה ב־YourGame שקד 0 39 הודעות אני שחקתי בשרת ה JAIL והגעתי ל LR ב LR האדמין AGUSTA התחכם כשאמרתי מתחכם מת ולא נתן לעצמו CT BAN (אין לי רקורד אבל D4RK היה בשרת) אחרי כמה דקות שאני ואמר לו לשים לעצמו CT BAN והוא לא שם לעצמו דיברתי לא יפה ובמילים גסות כלפיוועל זה קיבלתי באן ל שעתיים אחרי זה אמרתי לD4RK בצחוק לגמרי שאני יפרסם את מספר הטלפון שלו מבלי שבאמת נתתי ואחרי זה D4RK העריך לי את הבאן לשבועיים כבור חצי שעה D4RK התקשר אליי בטלפון הנייד והתחיל לקלל אותי ואמרתי לו שזה היה בצחוק והוא לקח את זה אל הפינה הלא . נכונה ניסיתי לעשות איתו סוג של סולחה ולמרות זאת כמו ילד קטן הוא התחיל לקלל ולא להתייחס עליי. אחרי כמה שעות אני מגלה מ OYC שאני ב באן לחצי שנה מהקהילה ושאני לא יכול להיכנס ל TS למשך 180 יום. מקווה שאני יוכל לחזור לשרת בהקדם (ואם אפילו צריך אז על תנאי אפילו זה לא באמת משנה לי) תודה ושבת שלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בנובמבר 25 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות @Dark קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 25 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 1 דקה SpAze אמר: @Dark בבשה לא להגיב עם אתה לא קשור לתלונה תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 25 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 7 דקות SynLeX אמר: אני שחקתי בשרת ה JAIL והגעתי ל LR ב LR האדמין AGUSTA התחכם כשאמרתי מתחכם מת ולא נתן לעצמו CT BAN (אין לי רקורד אבל D4RK היה בשרת) אחרי כמה דקות שאני ואמר לו לשים לעצמו CT BAN והוא לא שם לעצמו דיברתי לא יפה ובמילים גסות כלפיוועל זה קיבלתי באן ל שעתיים אחרי זה אמרתי לD4RK בצחוק לגמרי שאני יפרסם את מספר הטלפון שלו מבלי שבאמת נתתי ואחרי זה D4RK העריך לי את הבאן לשבועיים כבור חצי שעה D4RK התקשר אליי בטלפון הנייד והתחיל לקלל אותי ואמרתי לו שזה היה בצחוק והוא לקח את זה אל הפינה הלא . נכונה ניסיתי לעשות איתו סוג של סולחה ולמרות זאת כמו ילד קטן הוא התחיל לקלל ולא להתייחס עליי. אחרי כמה שעות אני מגלה מ OYC שאני ב באן לחצי שנה מהקהילה ושאני לא יכול להיכנס ל TS למשך 180 יום. מקווה שאני יוכל לחזור לשרת בהקדם (ואם אפילו צריך אז על תנאי אפילו זה לא באמת משנה לי) תודה ושבת שלום אתה איימת עליו שאתה תפיץ תמונה שלו ואת המספר שלו מה אתה ההית רוצה שהוא יעשה יתן לך לעשות את זה ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SynLeX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 25 SynLeX חדש/ה ב־YourGame שקד 0 39 הודעות אני אמרתי לו את זה בצחוק ומאיפה יש לי בכלל תמונה שלו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 25 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 4 דקות SynLeX אמר: אני אמרתי לו את זה בצחוק ומאיפה יש לי בכלל תמונה שלו! לא חסר דברים אפשר וואטצאפ לא חסר מאיפה אני אישית לא חושב שמגיע לך שהבאן ירד אבל זאת לא החלטה שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2016 בנובמבר 25 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות הבאן לא ירד!. גם פה אתה ממשיך להגיד שטויות,ישלך את המספר שלי למה שלא יהיה לך תתמונה שלי דרך הווצאפ??? מבחנתי אפשר לנעול/ @Zpower @xMASTER קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בנובמבר 25 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות הבאן לא ירד, לפחות לא כרגע. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.