EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 25 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות הגיע BLACK FRIDAY ויאי איזה כיף כמו שציפיתי אין הנחות על הכרטיסי מסך שאני יכול לקנות יאי בקיצור רציתי לשאול כמה שאלות 1 - האם יש הבדל בין הגרסה של MINI ITX לגרסה הרגילה חוץ מהגודל? 2 - האם יש הבדל משמעותי בין 3GB ל6GB 3 - איזה GTX 1060 הכי מומלץ? בהתחשב בכך שהמארז שלי קטן ולא יתאים לכולם (27 סמ מרווח לכרטיס) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
yossiharush789 8 פורסם 2016 בנובמבר 25 yossiharush789 חדש/ה ב־YourGame yarin 8 28 הודעות אני יכול להגיד לך רק שיש הבדל בין 3GB לבין 6GB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 25 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 2 שעות yossiharush789 אמר: אני יכול להגיד לך רק שיש הבדל בין 3GB לבין 6GB אני יודע שיש הבדל ברור לי שיש הבדל השאלה אם הוא כל כך משמעותי שעדיף לי להוציא עוד על 6GB או שזה לא כל כך גדול שזה לא משנה מה אתה קונה לפי מה שאני הבנתי בינתיים כרגע אין הבדל ביניהם חוץ מזה ש3GB לא ישרוד את המשחקים הממש ממש חדשים שיצאו בהמשך כי הם יצטרכו כבר 4+GB אבל השאלה אם יש השפעה אחרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 בנובמבר 25 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 6 דקות EYT אמר: אני יודע שיש הבדל ברור לי שיש הבדל השאלה אם הוא כל כך משמעותי שעדיף לי להוציא עוד על 6GB או שזה לא כל כך גדול שזה לא משנה מה אתה קונה לפי מה שאני הבנתי בינתיים כרגע אין הבדל ביניהם חוץ מזה ש3GB לא ישרוד את המשחקים הממש ממש חדשים שיצאו בהמשך כי הם יצטרכו כבר 4+GB אבל השאלה אם יש השפעה אחרת יש הבדל משמעותי למשחקים מסוימים. משחקים כבדים שדרושים להפעיל הרבה באותו הזמן. אני הייתי הולך על ה6GB . יעזור לך בGTA, R6S ,וכו' עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 25 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 22 דקות Fade Away אמר: יש הבדל משמעותי למשחקים מסוימים. משחקים כבדים שדרושים להפעיל הרבה באותו הזמן. אני הייתי הולך על ה6GB . יעזור לך בGTA, R6S ,וכו' תודה גם אני חשבתי על 6GB אבל השאלה העיקרית כאן הייתה בתכלס על ההבדל בין MINI ITX לגרסה הרגילה וזה מה שאני רוצה לדעת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בנובמבר 25 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות תפתח אשכול בכספ שם מבינים יותר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו