Trix 31 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 24 Trix YourGame Advanced טום 31 222 הודעות שם מגיש ההצעה:Trix תאריך הגשת ההצעה:25.11 הצעה לשרת: (שם השרת) סארף פירוט על ההצעה: יש מוד לסארף שניקרע RPG וזה מוד כזה שאתה הרוג אנשים בו ומשיג XP ועולה רמות שאיתם אתה יכול לקנות שיפורים לשחקן שלך כמו עוד כוח או חיים מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: כי זה יוסיף יותר אקשן לשרת ויוסיף קרבות כמו שקונטר אמור להיות וזה גם מוד מאוד כייפי קישור לפלאגין (במידה ויש):אין לי הערות: אשמח מאוד אם היה Trix# קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בנובמבר 25 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות יש מוד שנקרא* RPG רעיון טוב את האמת ;) אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בנובמבר 25 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לא יקרה, זה שרת Surf skill לא RPG. בנוסף לכך, יש לנו את זה כבר, בתוך השרת WAR3SOURCE יש מפות סארף שמיועדות ספציפית למה שאתה רוצה. אתה מוזמן להיכנס לשרת ולהצביע למפת סארף. הוספת RPG לשרת סארף הרגיל לא יקרה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בנובמבר 25 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני 11 שעות DMatriX אמר: לא יקרה, זה שרת Surf skill לא RPG. בנוסף לכך, יש לנו את זה כבר, בתוך השרת WAR3SOURCE יש מפות סארף שמיועדות ספציפית למה שאתה רוצה. אתה מוזמן להיכנס לשרת ולהצביע למפת סארף. הוספת RPG לשרת סארף הרגיל לא יקרה. קיים משהו דומה בשרת ה-war craft נ.ב מזל טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.