Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 24 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות שלום, שמנו לב כי לאחר ששינינו את תמונות וסגנון הפורומים יש חבר'ה שלא אהבו ויש כאלה שכן, בסקר זה נקבע איזה סגנון יותר יפה בעיניכם: הישן או החדש. כל קול משפיע, על הסגנון שיצביעו הכי הרבה - זה מה שיהיה. בהצלחה! בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בנובמבר 24 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות איזו שאלה?? ברור שהעיצוב העכשויי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2016 בנובמבר 24 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות הישן לדעתי. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בנובמבר 24 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות הייתי שמח לתמונת לדוגמה כי אני כבר קצת שכחתי מהקודם אני אחכה לתמונה אם אפשר :) עריכה אני דפוק רצח רק עכשיו הבנתי על מה מדברים מעדיף את הקודמים אפשר להתאים אותם לסטייל של הפורום אבל לא צריך לאבד את הצבע זה אומנם מינימליסטי ואני אוהב את זה אבל זה כבר טיפה מוגזם :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lironi ♥ 44 פורסם 2016 בנובמבר 24 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות אני מעדיפה את הישן ! צודקים זה גם יפה שזה צבע אחיד אבל זה נראה יותר עצוב כזה הקודם היה עם צבעים שמחים כאלה ונתן חשק להיכנס לפורום כל הזמן עכשיו זה רק לראות כמה צבעים בקבוע ולמרות שזאת תמונה קטנה אבל זה משפיע על הפורום .. מקווה שיחזירו את הישן ! המשך יום נעים :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בנובמבר 24 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 6 דקות ?????♥ #Pikachu אמר: אני מעדיפה את הישן ! צודקים זה גם יפה שזה צבע אחיד אבל זה נראה יותר עצוב כזה הקודם היה עם צבעים שמחים כאלה ונתן חשק להיכנס לפורום כל הזמן עכשיו זה רק לראות כמה צבעים בקבוע ולמרות שזאת תמונה קטנה אבל זה משפיע על הפורום .. מקווה שיחזירו את הישן ! המשך יום נעים :) ++!! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בנובמבר 24 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות מבחינת הצבעים, צבע אחיד זה נחמד אבל הצבע הנוכחי הוא לא משדר צבעוניות ובעצם מה שזה צריך לשדר. מעדיף את הישן ומותאם יפה עם הפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני מעדיף מעורבב גם צבעוני וגם חלק סתם דוגמה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בנובמבר 24 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 1 דקה NadavOhana אמר: אני מעדיף מעורבב גם צבעוני וגם חלק סתם דוגמה מה אתה משתמש בתמונה ששלחתי לך ? חחחח סתם אני מרשה לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בנובמבר 24 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות הישן "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בנובמבר 24 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות ישן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 10 דקות NadavOhana אמר: אני מעדיף מעורבב גם צבעוני וגם חלק סתם דוגמה הינה עוד דוגמה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 24 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות הוחלט: לעשות כפתור שתוכלו לבחור איזה סגנון אתם רוצים. בקרוב זה יכנס לפועל. תודה על ההצבעות! בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2016 בנובמבר 24 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לא הסברנו את עצמנו היטב, תוכלו לבחור בין התמונות שיש עכשיו, לבין אותן תמונות - רק עם צבע. הישנות לא יחזרו. דוגמה לצבעוניות החדשות: וזה ייעשה שבוע הבא כנראה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.