deaMy 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 23 deaMy מורחקים DANIEL 11 11 הודעות (נערך) ציטוט שם מגיש התלונה: Deamy SteamID:STEAM_0:1:171827276 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: meow,f1hx,xtazzi קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: f1hx xTaZzZi Meow תאריך המקרה:23.11.16 הוכחות תומכות: חלק ראשון חלק שני http://prntscr.com/day3b5 הערות: הראל שאין לי מושג מה התפקיד שלו בקהילה מחפש אותי על קטנות וכל הזדמנות שיש לו מביא לי מיוט סתם בלי הסבר פה יש מקרה אחד שצילמתי אבל זה לא היחיד זה קורה כבר כמה זמן אבל זה הפעם היחידה שצילמתי בחלק השני שזה היה מפה אחרי extazii פותח את הפה מקלל ולא מקבל מיוט מפתיע אה? 2 מנהלים נמצאים בשרת ולא קורה כלום מוזר הייתי אומר נערך 2016 בנובמבר 23 על ידי deaMy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות @MeowDevil קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בנובמבר 24 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות בחלק הראשון הוא קיבל מיוט ויש סיבה צריך לשמור על שפה בקהילה יפה :) ואי אפשר לראות את החלק השני אשמח שתראה לי. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2016 בנובמבר 24 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות הראל דבר ראשון לפי דעתי מיוט שטותי הוא קילל חפץ וגם מילה קטנה הוא לא קילל משהו היה אפשר אפילו לתת לו אזהרה ואפילו כלום זה לא שהוא בא קילל אותך הוא קילל מישהו אחר בקהילה אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בנובמבר 24 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות לפני 12 דקות netoxD אמר: הראל דבר ראשון לפי דעתי מיוט שטותי הוא קילל חפץ וגם מילה קטנה הוא לא קילל משהו היה אפשר אפילו לתת לו אזהרה ואפילו כלום זה לא שהוא בא קילל אותך הוא קילל מישהו אחר בקהילה הייתה לו אזהרה לפני ליאור. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בנובמבר 24 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות לפני 12 דקות netoxD אמר: הראל דבר ראשון לפי דעתי מיוט שטותי הוא קילל חפץ וגם מילה קטנה הוא לא קילל משהו היה אפשר אפילו לתת לו אזהרה ואפילו כלום זה לא שהוא בא קילל אותך הוא קילל מישהו אחר בקהילה כנראה זה מיוט שטותי אבל הוא קילל פה, אני מצטער שזה נראה ככה. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אחי הוא הזהיר אותך כמה פעמים ולא התייחסת לפעמים שאומרים לא להגיד כאלה דברים אז אומרים בבקשה להבא לא להגיד כאלה דברים והמיוט לא רלוונטי לעכשיו כי הוא ירד יש אישור לנעול? @deaMy לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deaMy 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 24 deaMy מורחקים DANIEL 11 11 הודעות (נערך) לא היה שום הזהרה אשמח לראות רקורד שהוא נתן לי הזהרה למה שאני חיפשתי במה שאני הקלטתי לא מצאתי ושוב אני חוזר על זה זה מקרה אחד מתוך רבים זה היחיד שצילמתי נראה לי מוזר שכל פעם שאני נכנס לשרת אני צריך לצלם בשביל שיורידו לי מיוט גאג או באן דיברתי גם עם כמה חברים ואני לא היחיד שמרגיש שאותו מפקח עושה את הדברים האלה אבל אני חושב שלא תפקידי לדבר בשמם תעשו קצת "בדק בית" אדמין שמשקר ונותן מיוטים סתם לא צריך לקבל גישות אשמח גם להתייחסות של f1hx בנושא בנוסף בסירטון השני ב0.31 שומעים את extazzi מקלל ומפתיע הוא לא קיבל שום מיוט הזהרה ואפשר גם לראות מהתמונה בסורס באן שהוא לא קיבל נערך 2016 בנובמבר 24 על ידי deaMy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בנובמבר 24 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות ענינו לך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.