Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 23 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות (נערך) קיבלתי באן לשלוש חודשים אחרי שהייתי בבאן לשבוע אני מנסה לשנות את ההתנהגות שלי אני מנסה לא לעשות בעיות ואני מקבל על זה באן אני ממש אוהב לשחק בקהילה ובטח שאני לא רוצה להיות מורחק ממנה ובגלל זה אני הפסקתי עם הבעיות אבל אתם עדיין חושבים שאני ממשיך... טוב בכל זאת אני מצטער על מעשיי בעבר אני יודע שכלום לא ישכח ולא יסלח אבל אני בכל זאת אנסה נערך 2016 בנובמבר 23 על ידי Usopp קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות @xMASTER החלטה שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lironi ♥ 44 פורסם 2016 בנובמבר 23 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות זה גם החלטה של @Zpower לא ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בנובמבר 23 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות הערעור שלך נדחה, אתה מוזמן להגיש עוד אחד בעוד שבועיים. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.