MeowDevil 113 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 23 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות קניתי כרגע כרטיס לכנס אשמח לדעת מי גם מגיע? מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 23 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות מבטיח אני בא התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בנובמבר 23 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות אני בא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2016 בנובמבר 23 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות מגיע ! בא ביחד עם @Haim @MitMan @MeowDevil אם יש מישהו מפתח תקווה הוא מוזמן להצטרף אלינו " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בנובמבר 23 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני כעת david_tol אמר: מגיע ! בא ביחד עם @Haim @MitMan @MeowDevil אם יש מישהו מפתח תקווה הוא מוזמן להצטרף אלינו אני לא מכיר אותו, הוא מטריד אותי נפשית כבר לא מעט זמן סתם חחח פתח תקוואים התאגדו! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 23 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות לפני כעת MitMan אמר: אני לא מכיר אותו, הוא מטריד אותי נפשית כבר לא מעט זמן סתם חחח פתח תקוואים התאגדו! חחחח בדוק!! מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2016 בנובמבר 23 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות אני בא בשביל להרביץ למורי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2016 בנובמבר 23 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אשתדל להגיע באותו היום :( בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 23 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות לפני 2 דקות Haim אמר: אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אשתדל להגיע באותו היום :( אתה תגיע!!! מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2016 בנובמבר 23 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות ישנו אשכול כזה, אין צורך בעוד אחד. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.