wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 23 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות מחפש שחקנים לקבוצה בשם GignatiXשחקנים רצינים לטורנירים וCEVO,FaceIT.אולי גם ESEA אבל רוב הסיכוים שלאזהו הטופס: שם: שם במשחק: לינק לסטים: זמן שעות במשחק: כמה זמן אני משחק (לדוגמא שנה ו3 חודשים): להוסיף אותי בסטים שבחתימה שלי בבקשה ולרשום על הדף של הפרופיל שהוספתםתיבדקו על ידי ותוכלו לראות אם אני מתאים לכם במידה ואני מסכים לקבל אותכם GL "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Neutral 0 פורסם 2016 בנובמבר 24 Neutral חדש/ה ב־YourGame Neutral 0 16 הודעות חושב שאתה צריך להוסיף בטופס גם ראנק והכל ואם תגיד גם באיזה ראנקים אתם זה יעזור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 7 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות UP "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 7 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות הראנקים הם DMG + "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו