Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 21 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות שלום, התעניינתי ורציתי לשמוע מה דעתכם בנוגע לסדרה של המפיק ציון רובין שהופקה במיוחד עבור חברת Yes הנקראת תאג"ד. שמעתם על הסדרה? ואם לא, צפיתם בה? מה דעתכם? לאן אתם חושבים שהעלילה תגיע? לדעתי הסדרה הזאת היא בין הטובות שיצאו ל-Yes בשנה האחרונה, העלילה בתאג"ד רק הולכת ומסתבכת וזה מה שמאיר את הסדרה רעננה ותוססת. מה דעתכם? דיון מהנה. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2016 בנובמבר 21 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות צפיתי ברוב הפרקים, הפסקתי באמצע בגלל שהתמקדתי יותר במטומטמת שלדעתי הרבה יותר טובה חח.. אך העונה נגמרה ובקרוב עונה שנייה. תאג"ד סדרה מעולה בלי קשר, שחקנים מצויינים, תסריט מעט מוזר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
david_tol 84 פורסם 2016 בנובמבר 22 david_tol משתמש רשום loading... 84 253 הודעות אני צפיתי בכל הפרקים וחכה כל יום לפרק חדש אין ספק שמדובר בסדרה טובה אבל עדיין זה עיניין של טעם " your future is created by what you do TODAY not tomorrow" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בנובמבר 22 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות סדרה פצצה כל יום מחכה לפרק אבל פרקים ארוכים וחסרי טעם לפעמים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ShadowGod 10 פורסם 2016 בנובמבר 22 ShadowGod משתמש רשום Gabi 10 30 הודעות אחלה סידרה וגם עלילה שמעתי שמצלמים עכשיו גם עונה שנייה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BaB0N 18 פורסם 2016 בנובמבר 22 BaB0N משתמש רשום ארז 18 182 הודעות חייב להגיד שיצא לך אופן כתיבה מסחרי, אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושד שזה ספאם הזוי בכל מקרה מצד אחד סדרה נחמדה, מראה כל מיני מתחים בחיים מצד שני היא וצה"ל? רחוקים כמו לאונרדו וואן גוך. מנהל קהילת GarrysMod|קודר - LUA, PAWN, HTMLֻ|משחק מאז 2004, השאר היסטוריה פניות אישיות דרך ה"פ, דיסקורד, או מייל: Erez@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 22 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות לפני 1 דקה BaB0N אמר: חייב להגיד שיצא לך אופן כתיבה מסחרי, אם לא הייתי מכיר אותך הייתי חושד שזה ספאם הזוי בכל מקרה מצד אחד סדרה נחמדה, מראה כל מיני מתחים בחיים מצד שני היא וצה"ל? רחוקים כמו לאונרדו וואן גוך. טענה מעניינת, אשמח לשמוע בפרטי מדוע אתה חושב ככה :) בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בנובמבר 22 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות חיים = פולצק חיים יא צדיקקק ברוך שובך. לנושא - סדרה פצצה ורונה הכי יפה 3> מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בנובמבר 27 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות סדרה מעולה לדעתי, כתובה היטב, מעניינת ועולים פרקים חדשים במהירות, הסדרה המושלמת! וכן כמו שאמרת העלילה רק מסתבכת ונהיית מעניינת יותר. :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו