Zpower 153 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 21 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות שלום לכל שחקני הקהילה, הנהלת קהילת CSGO עובדת על החזרת שרת ה-War3source וכמו שראיתם באשכול הזה (לחץ כאן) אנחנו מחפשים מנהלים לשרת. כחלק מהחזרת השרת אנחנו עובדים גם על התכנות שלו ועל חווית המשחק והמוד, ורצינו לדעת מה אתם חושבים בנוגע למשהו שחשבנו להוסיף בשרת. אנחנו מעוניינים לדעת האם אתם בעד הוספת AutoBhop לשרת. האם תרצו שנוסיף AutoBhop? הסקר יסגר מחר (ה-22.11) בשעה 20:00 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackDevil 18 פורסם 2016 בנובמבר 21 BlackDevil YourGame Expert Yonatan 18 301 הודעות אני חושב שזה רעיון טוב להוסיף Auto bhop לשרת ---FROX--- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 בנובמבר 21 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות הרעיון לא טוב כי אז אחרת כולם יעשו ביופ רק ולא ישחקו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפי דעתי כן בגלל שזה יותר כיף ומהנה (לפחות בשבילי) ומלא אוהבים לעשות ביהופ ועוד ב-SurfRpg לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lironi ♥ 44 פורסם 2016 בנובמבר 21 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות לפני כעת Mr.Jepeto אמר: הרעיון לא טוב כי אז אחרת כולם יעשו ביופ רק ולא ישחקו אני חושבת אותו הדבר .. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בנובמבר 21 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות הצבעתי בעד למרות שאני לא משחק בשרת, אני שיחקתי בו בשבוע הראשון שהוא יצא וממה שראיתי זה מוד שבמילא מפוצץ בתכונות ויכולות שונות, הכמות כל כך גדולה שאי אפשר לעקוב אחרי הכל... לדעתי הוספת ביהופ יכולה להיות מאוד נחמדה, אבל אני חושב שכדי לשים מגבלת מהירות לביהופ נגיד 400-500, אחרת שחקן שטוב אפילו טיפה בביהופ יהיה טיפה יותר מדי OP. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בנובמבר 21 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות לפני 2 דקות DMatriX אמר: הצבעתי בעד למרות שאני לא משחק בשרת, אני שיחקתי בו בשבוע הראשון שהוא יצא וממה שראיתי זה מוד שבמילא מפוצץ בתכונות ויכולות שונות, הכמות כל כך גדולה שאי אפשר לעקוב אחרי הכל... לדעתי הוספת ביהופ יכולה להיות מאוד נחמדה, אבל אני חושב שכדי לשים מגבלת מהירות לביהופ נגיד 400-500, אחרת שחקן שטוב אפילו טיפה בביהופ יהיה טיפה יותר מדי OP. צודק! מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 21 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 39 דקות DMatriX אמר: הצבעתי בעד למרות שאני לא משחק בשרת, אני שיחקתי בו בשבוע הראשון שהוא יצא וממה שראיתי זה מוד שבמילא מפוצץ בתכונות ויכולות שונות, הכמות כל כך גדולה שאי אפשר לעקוב אחרי הכל... לדעתי הוספת ביהופ יכולה להיות מאוד נחמדה, אבל אני חושב שכדי לשים מגבלת מהירות לביהופ נגיד 400-500, אחרת שחקן שטוב אפילו טיפה בביהופ יהיה טיפה יותר מדי OP. כן אני מסכים איתך כמו המוד ב-BHOP אפשר לעשות התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בנובמבר 22 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני 18 שעות DMatriX אמר: הצבעתי בעד למרות שאני לא משחק בשרת, אני שיחקתי בו בשבוע הראשון שהוא יצא וממה שראיתי זה מוד שבמילא מפוצץ בתכונות ויכולות שונות, הכמות כל כך גדולה שאי אפשר לעקוב אחרי הכל... לדעתי הוספת ביהופ יכולה להיות מאוד נחמדה, אבל אני חושב שכדי לשים מגבלת מהירות לביהופ נגיד 400-500, אחרת שחקן שטוב אפילו טיפה בביהופ יהיה טיפה יותר מדי OP. תומך ברעיון, אם יהיה ביהופ ללא הגבלת מהירות אנשים פשוט יצברו מהירות ולא ישחקו את המשחק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בנובמבר 23 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לדעתי ממש לא, יש דמויות שזה הכוח שלהם והם יהיו פשוט useless אחרכך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.