gilad9001 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 21 gilad9001 חדש/ה ב־YourGame גלעד 0 2 הודעות אז שלום לכולם אני רוצה לפרסם ערוץ שבעניי יכול להצליח ולהתקדם יש לו מגוון סרטונים גם מצחיקים גם מפחידים ערוץ בעניי יכול להצליח ובגדול אשמח שתעשו לייק וסאב ושמח מאוד שתגידו להם מה לשנות ומה לא והכי חשוב להינות Gamers Mcwini=שם ערוץ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בנובמבר 21 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות well יש מלא שגיאות כתיב תצטרך לעבוד על זה עם חבר שלך שהוא גם בעצם אבא שלך בהצלחה בערוץ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2016 בנובמבר 21 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות חחחחחחחחח אם הייתי עושה את זה לאבא שלי הייתי מקבל מכות Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 21 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 10 שעות gilad9001 אמר: אז שלום לכולם אני רוצה לפרסם ערוץ שבעניי יכול להצליח ולהתקדם יש לו מגוון סרטונים גם מצחיקים גם מפחידים ערוץ בעניי יכול להצליח ובגדול אשמח שתעשו לייק וסאב ושמח מאוד שתגידו להם מה לשנות ומה לא והכי חשוב להינות Gamers Mcwini=שם ערוץ lol לא רומז רק אומר שמישהו פה נדפק חחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 בנובמבר 22 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 17 שעות Goblins אמר: lol לא רומז רק אומר שמישהו פה נדפק חחחח חחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2016 בנובמבר 22 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 23 שעות Shrimp אמר: well יש מלא שגיאות כתיב תצטרך לעבוד על זה עם חבר שלך שהוא גם בעצם אבא שלך בהצלחה בערוץ! טוב יש מצב שזה לא אבא שלו... ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בנובמבר 27 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות בהצלחה גבר! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יאללה כבדו את הילד לא כל אחד מושלם גם לי יש שגיאות לפעמים כולם טועים בהצלחה גבר!!!! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו