doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 20 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות ציטוט שם מגיש התלונה:דורון SteamID:לא צריך שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:lufi קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:https://steamcommunity.com/profiles/76561198337879485/ תאריך המקרה:אנחנו שיחקנו גאן טוס הוא ניצח אני הלכתי למרוד והוא נתן לי פריז בטענה שאסור לי הוכחות תומכות:http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/142256280922371776/62D1984C633D983C6443FE000C5F28802A7381E6/ הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2016 בנובמבר 20 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות הוא עשה לך פריז לשנייה ואז הוריד מחוסר ודאוות, שינו חוקים לפני כמה ימים ואף אחד לא זוכר אותם בעל פה. תפסיק לחפש פה אדמינים עם כל הבעיות שאתה עושה. Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 20 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 7 דקות Bumpsi אמר: הוא עשה לך פריז לשנייה ואז הוריד מחוסר ודאוות, שינו חוקים לפני כמה ימים ואף אחד לא זוכר אותם בעל פה. תפסיק לחפש פה אדמינים עם כל הבעיות שאתה עושה. זה היה לעשר שניות וזה יורד לבד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Dark @HyperActive @Lufi לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת doron אמר: זה היה לעשר שניות וזה יורד לבד מה זאת אומרת ירד לבד? ואני ידבר עם לופי על זה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 20 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 12 דקות NadavOhana אמר: מה זאת אומרת ירד לבד? ואני ידבר עם לופי על זה הוא לא שם זמן או שם דרך האדמין אז זה היה לעשר שניות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת doron אמר: הוא לא שם זמן או שם דרך האדמין אז זה היה לעשר שניות הבנתי בסדר אני ידבר עם לופי ויסביר לו תחכה למנהלים וללופי לשמוע מהם טוב? D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בנובמבר 21 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות אהלן, לופי כנראה התבלבל וחשב שאם טרור מורד באלר מותר לעשות לו פריז כמו לסיטי. כנראה הוא שכח שטרור יכולים למרוד באלר. אני אדבר עם האדמין ואני בטוח שזה היה אך ורק בגלל שהוא התלבלבל ושכח לרגע. ממליץ לך להבא לבוא ולתמוך באדמינים חדשים וכן, גם לתקן אותם אם הם מתבלבלים ועושים משהו לא נכון ולא לפתוח עליהם כל יום תלונה חדשה. משהו בנוסף? ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 5 שעות HyperActive אמר: אהלן, לופי כנראה התבלבל וחשב שאם טרור מורד באלר מותר לעשות לו פריז כמו לסיטי. כנראה הוא שכח שטרור יכולים למרוד באלר. אני אדבר עם האדמין ואני בטוח שזה היה אך ורק בגלל שהוא התלבלבל ושכח לרגע. ממליץ לך להבא לבוא ולתמוך באדמינים חדשים וכן, גם לתקן אותם אם הם מתבלבלים ועושים משהו לא נכון ולא לפתוח עליהם כל יום תלונה חדשה. משהו בנוסף? מצדיק אותך לכל אדמין חדש קשה בהתחלה(מניסיון) צריך לתקן אותו לא כל פעם שהוא עושה טעות אז לבוא ולהתלונן עוד משהו או שאפשר לנעול? @doron לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 21 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 5 שעות HyperActive אמר: ולא לפתוח עליהם כל יום תלונה חדשה. הוא מתנהג אלי כמו לזבל בשרת יש לזה השלכות ואפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בנובמבר 21 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות עיכבת ראונד אחרי שמרדת ואתה עוד מתלונן? מה אתה רוצה שאני אצחק?! ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.