ella 326 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 20 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות אז זוכרים את המורה שלי ? , שמוליק ? החצוף הזה שמכריח אותנו לשחק csgo ? אז פיטרו אותו ועכשיו יש מורה חדש והוא לא נחמד והוא מביא כלכך הרבה משימות ושיעורי בית וזה מוגזם כבר והוא מקלל אותנו כל הזמן ואנחנו לא מבינים מה עשינו והוא אומר שאנחנו סתומים ומטומטמים ואני אמרתי לו תסתום תפה והוא עשה לי הפרעה ואני לא מבינה מה עשיתי כי הייתי נחמדה רק אמרתי לו שהוא צריך לשתוק במילים אחרות והוא גרם לחברה שלי לבכות ולהרבה ילדים לבכות וזה מפחיד אם מישהו יודע מה לעשות תעזרו לי . גיליתי שגם בזמן שאנחנו עובדים הוא נותן לאחד הילדים לשחק csgo בטורנירים בשביל שהוא ישיג כסף כי הילד הזה ממש טוב והוא מתאמן כל הזמן ויש לו מלא נייפים וביקשתי אחת והוא אמר לא כי זה שלו והרביץ לי , כבר דיווחתי עליו למנהלת אבל היא לא יודעת מה לעשות כי היא לא מאמינה אוףףףף מה אני אעשה ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 בנובמבר 20 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות איזה יופי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בנובמבר 20 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות תרביצי לו בחזרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בנובמבר 20 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות troll בבקשה לנעול ולתת אזהרה פעם שניה כבר "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 20 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות תישמעי בתכלס מורים כאלה צריכים לנהל את המדינה התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2016 בנובמבר 20 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות (נערך) לפחות תעשי את זה אמין... אין בבית ספר שיעורים של מחשב בכיתה ז' נערך 2016 בנובמבר 20 על ידי Bumpsi Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בנובמבר 20 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות (נערך) לפני 2 שעות KnifeSkrops אמר: troll בבקשה לנעול ולתת אזהרה פעם שניה כבר נכון! נערך 2016 בנובמבר 20 על ידי matanyazdy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 פורסם 2016 בנובמבר 20 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות לפני 2 שעות KnifeSkrops אמר: troll בבקשה לנעול ולתת אזהרה פעם שניה כבר למה לנעול? טיפה צחוקים, אם כבר לעביר לפורום דיבורים. למה לדווח? מגיע לו קידום לדעתי, בית הספר הראשון בישראל ובעולם שמלמד אותך להיות pro player בcs. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בנובמבר 20 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 2 שעות Bumpsi אמר: לפחות תעשי את זה אמין... אין בבית ספר שיעורים של מחשב בכיתה ז' לי היה 0_0 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2016 בנובמבר 20 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 4 דקות EYT אמר: לי היה 0_0 כנ"ל ^-^ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 בנובמבר 20 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות לפני 2 שעות Bumpsi אמר: לפחות תעשי את זה אמין... אין בבית ספר שיעורים של מחשב בכיתה ז' אני כיתת מחשבים מכיתה ז קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 6 שעות Evya M אמר: תישמעי בתכלס מורים כאלה צריכים לנהל את המדינה תכל"ס ואלה פעם הבאה לרשום את זה בפורום דיבורים... אזהרה אחרונה... ננעל! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.