עבור לתוכן

תלונה על ההתנהלות של הגייל

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
(נערך)
ציטוט
שם מדווח על הבעיה\באג: Bumps - אביב

השרת בו קרתה הבעיה: (שם השרת) גיילבריק

פירוט על הבעיה\באג: בגייל יש הרבה משחקים וסוגים של דברים שמסבכים את כל החוקים, והבעיה היא שכל אדמין אומר משהו אחר ואחד יכול לתת פריקיל על משהו והשני יחשוב שזה בסדר, וזה קורה הרבה. דבר נוסף, אני יודע שיש הרבה אדמינים חדשים בגייל אבל לא הגיוני שלחמישה אדמינים יקח עשר דקות להגיב לכל פרי קיל ולפעמים בכלל לא להתייחס.

(סתם דוגמא להמחיש : אמרתי אחרון שיושב מת ו3 קפצו ואז ישבו וחלק מהאדמינים אמרו שמותר וחלק שאסור והתכוחו אם יהיה VIP או לא.)

צילום של הבעיה (במידה ויש): אין.

הערות: קודם כל, אני חושב שהחוקים צריכים להיות ברורים. דבר שני צריך שהמנהלים יבהירו לשחקנים על חוקי השרת.

נערך על ידי Bumpsi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 16
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

Goblins
  • אורי
  • 50
  • 372 הודעות

יכול להיות שבחלק מהדברים אתה צודק ואני בטוח שהמנהלים יטפלו בזה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Yarin
  • Yarin
  • 200
  • 1.3k הודעות
לפני כעת Goblins אמר:

יכול להיות שבחלק מהדברים אתה צודק ואני בטוח שהמנהלים יטפלו בזה

רק הבעיה שכל פעם אומרים את זה וזה ממשיך...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

sprayr
  • 11
  • 39 הודעות
(נערך)

תומך בפותח האשכול.

הרבה פעמים שיש כמה אדמינים בגייל לוקח לכולם זמן רב להגיב לכל תלונה, פריקיל ומצבים שונים.

ניתן לראות שהאדמינים לא מתפקדים כאשר הם לא יודעים מה קרה בראונד אפילו שברור לכולם מה קרה.

זה שיש כל הזמן אדמינים בגייל זה יפה אבל צריך שכולם יתפקדו.

אני מבין שיש חדשים אבל שהוותיקים יותר יקחו חלק יותר משמעותי כדי שלחדשים יהיה יותר קל.

יש הרבה מצבים שהאדמינים לא בטוחים מה החוקים ומתווכחים ביניהם ולפעמים הם גם לא צודקים כי המנהל בא אחר כך ואומר אחרת.

מקווה שתעשו משהו בנוגע לזה,

Sprayr

נערך על ידי sprayr
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Goblins
  • אורי
  • 50
  • 372 הודעות
לפני 1 דקה SpAze אמר:

רק הבעיה שכל פעם אומרים את זה וזה ממשיך...

בשביל זה יש לשרת מנהלים והם בטוח יטפלו בזה אני בטוח ב 100%

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

xMASTER
  • רועי
  • 89
  • 542 הודעות
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
לפני 8 דקות xMASTER אמר:

סתם שתדע, קוראים לו עכשיו Dark בפורום ולא D4RK.

@Dark

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

zYx #D10S
  • עדי
  • 242
  • 1.1k הודעות

כן תומך באשכול שלך אבל בתור אדמין לשעבר זה קשה אחרי שאתה 4 שעות בשרת ועדיין אתה מטפל באנשים אתה קצת מאבד את הריכוז אז לפעמים אפשר גם להבין את האדמינים :D

בכל מקרה בטוח שהכריש יטפל בזה AkA. HyperActive

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות

בוא אני יגיד משהו

בשרת הגייל היו כמה חוקיים של המנהלים ושלו תומר PitPiton 

אז זה היה מבלבל לדעת את כל החוקים ולעשות כי היו מלא

וגם מה ש ZYX רשם 

לפני 1 שעה ZYX אמר:

בתור אדמין לשעבר זה קשה אחרי שאתה 4 שעות בשרת ועדיין אתה מטפל באנשים אתה קצת מאבד את הריכוז אז לפעמים אפשר גם להבין את האדמינים

זה קשה מאוד גם אני שעכשיו אני לומד את החוקים זה קשה וגם אני טועה ואדם זה לא מכונה הוא לא יכול לעשות הכל ומושלם יש בו בעיות

וגם אתה שתהיה אדמין אתה תראה שזה לא משהו קל צריך לזה אחריות 

ועכשיו יש חוקים חדשים לשרת:

אז תקרא את זה ועכשיו זה עוד יותר קשה גם לשנות את מה שאתה רגיל לעשות

אני מקווה שאתה מפנים ומביא למה אני מבין אותך במילון אחוז D;

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

HyperActive
  • יניב
  • 16
  • 128 הודעות

נתחיל מזה שכל החוקים הבסיסיים של השרת נמצאים בתוך הקישור הזה-

ככה שאף אחד לא יכול לבוא ולהגיד לך שינו את החוק\ להמציא לך גירסה אחרת לחוק כל עוד הוא רשום שחור על גבי לבן.

בקשר לתלונה, אתה דיי צודק בדבריך ולכן אדבר בשיחת אדמינים הבאה על הנושא של האי-תאימות בחוקים של השרת.

בקשר למקרה הזה ספציפית, אם אמרת נוגע במקלדת מת שמגיע לקו ואז אחרון שיושב מת, אתה יכול להרוג את מי שקפץ, אבל כמו שאתה רואה בדרך כלל מוותרים על זה. זה מפני שהם ביצעו פקודה שלא אמרת להם לעשות ובגלל שאמרת להם נוגע במקלת מת בקו אז זה מגביל אותם לעשות רק מה שאתה אומר להם.

להיות אדמין זה לא קל, אתה צריך להיות כל הזמן מרוכז ולהיות בעניינים, וזה שאתה שנייה יוצא מהעניינים ונגיד חשבת על משהו אחר בזמן הזה יכול לקרות כל דבר בשרת ואז נוצרות לך מלא תלונות ובעיות וקשה לך לטפל בכולן בפרק זמן קצר. גם זה קורה אין מה לעשות, אבל נשתדל שיקרה כמה שפחות אם בכלל.

תודה על ההערה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Bumps
  • Aviv
  • 151
  • 291 הודעות
(נערך)
לפני 6 שעות HyperActive אמר:

נתחיל מזה שכל החוקים הבסיסיים של השרת נמצאים בתוך הקישור הזה-

ככה שאף אחד לא יכול לבוא ולהגיד לך שינו את החוק\ להמציא לך גירסה אחרת לחוק כל עוד הוא רשום שחור על גבי לבן.

בקשר לתלונה, אתה דיי צודק בדבריך ולכן אדבר בשיחת אדמינים הבאה על הנושא של האי-תאימות בחוקים של השרת.

בקשר למקרה הזה ספציפית, אם אמרת נוגע במקלדת מת שמגיע לקו ואז אחרון שיושב מת, אתה יכול להרוג את מי שקפץ, אבל כמו שאתה רואה בדרך כלל מוותרים על זה. זה מפני שהם ביצעו פקודה שלא אמרת להם לעשות ובגלל שאמרת להם נוגע במקלת מת בקו אז זה מגביל אותם לעשות רק מה שאתה אומר להם.

להיות אדמין זה לא קל, אתה צריך להיות כל הזמן מרוכז ולהיות בעניינים, וזה שאתה שנייה יוצא מהעניינים ונגיד חשבת על משהו אחר בזמן הזה יכול לקרות כל דבר בשרת ואז נוצרות לך מלא תלונות ובעיות וקשה לך לטפל בכולן בפרק זמן קצר. גם זה קורה אין מה לעשות, אבל נשתדל שיקרה כמה שפחות אם בכלל.

תודה על ההערה.

"אם אמרת נוגע במקלדת מת שמגיע לקו ואז אחרון שיושב מת, אתה יכול להרוג את מי שקפץ, אבל כמו שאתה רואה בדרך כלל מוותרים על זה. זה מפני שהם ביצעו פקודה שלא אמרת להם לעשות ובגלל שאמרת להם נוגע במקלת מת בקו אז זה מגביל אותם לעשות רק מה שאתה אומר להם.", אז כאן זה סותר את החוק של פקודה מבטלת פקודה, אתה מבין? זה בדיוק הבעיה שהחוקים לא ברורים.

ואני יודע איך זה להיות אדמין ואני יודע שקשה להשתלט על פריקילים אבל בכל זאת, יש כאלה שבכלל לא מנסים.

תודה רבה על התשובה חוץ מזה, מקווה שיהיה שיפור :)

@NadavOhana

אני יודע שהחליפו חוקים והתלונה באה בזמן לא טוב אבל קח בחשבון שהמצב הזה תמיד היה ככה.

בנוסף, אני יודע שקשה לאדמין לתפקד 4 שעות ובגלל זה יש הרבה אדמינים.

תודה רבה על התשובה :)

נערך על ידי Bumpsi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות
לפני 7 שעות Bumpsi אמר:

"אם אמרת נוגע במקלדת מת שמגיע לקו ואז אחרון שיושב מת, אתה יכול להרוג את מי שקפץ, אבל כמו שאתה רואה בדרך כלל מוותרים על זה. זה מפני שהם ביצעו פקודה שלא אמרת להם לעשות ובגלל שאמרת להם נוגע במקלת מת בקו אז זה מגביל אותם לעשות רק מה שאתה אומר להם.", אז כאן זה סותר את החוק של פקודה מבטלת פקודה, אתה מבין? זה בדיוק הבעיה שהחוקים לא ברורים.

ואני יודע איך זה להיות אדמין ואני יודע שקשה להשתלט על פריקילים אבל בכל זאת, יש כאלה שבכלל לא מנסים.

@NadavOhana

אני יודע שהחליפו חוקים והתלונה באה בזמן לא טוב אבל קח בחשבון שהמצב הזה תמיד היה ככה.

בכיף D; אני גם ידבר על זה בשיחה שתהיה לנו בקרוב

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

HyperActive
  • יניב
  • 16
  • 128 הודעות
לפני 14 שעות HyperActive אמר:
לפני 7 שעות Bumpsi אמר:

@NadavOhana

נכון, יש את העניין של פקודה מבטלת פקודה אבל עוד מעט יהיה חוק שאומר ש"כל פקודה מבטלת פקודה למעט הפקודה נוגע במקלדת מת כשמשחקים "אחרון שמגיב"".

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
לפני 4 שעות HyperActive אמר:

זה אומר שאם אני אומר בדאק אחרי ואחר כך אומר להם לאן להגיע הם יכולים לרוץ... אם תעשה את זה אץה תצטרך להוסיף הרבה יוצאי דופן... עדיף להשאיר כמו שזה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות

@Bumpsi אפשר לנעול או שעוד לא?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים