Kira 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 19 Kira חדש/ה ב־YourGame דור 0 3 הודעות שם מגיש התלונה: Kira SteamID: STEAM_1:1:190946125 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Retake האדמין שביצע את ההרחקה: netox אורך ההרחקה: תמידי סיבת ההרחקה: הכל יפורט בתיאור המקרה תיאור המקרה: שיחקתי בשרת ה Retake, קיבלתי אזהרה על WH, על ידי האדמין (מוזמן להגיע לסריקה במחשב שלי לבדיקה שאין ציטים) הוא נתן לי קיק, חזרתי לשרת שיחקתי והוא פשוט נתן לי באן מהסיבה: "אזהרתי אותך" לפני שאתם בוחרים אדמינים לתפקידים, אולי צריך ללמוד אותם להבדיל בין WH ל PREFIRE של GLOBAL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 20 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות @netoxD התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בנובמבר 20 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 48 דקות Evya M אמר: @netoxD יש הוחכות ?! בבאנים ארוכים לא ראיתי דווקא !? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 20 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 5 דקות oYc אמר: יש הוחכות ?! בבאנים ארוכים לא ראיתי דווקא !? אין הוכחות ואין את זה בבאנים ארוכים.. אני אשאיר את זה ל @xMASTER @Zpower התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בנובמבר 20 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות מחכה לתגובה של מנהל השרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בנובמבר 20 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות @netoxD מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2016 בנובמבר 20 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות בפרטי רועי אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2016 בנובמבר 20 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות והרחקה הייתה לעשר דקות אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בנובמבר 20 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות הבאן היה לעשר דקות. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.