27Yonya 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 19 27Yonya חדש/ה ב־YourGame נתן 0 3 הודעות לפני שנה וחצי שנתיים אני זוכר שעשיתי משהו שגרם לי לPBAN אני לא כל כך זוכר למה קיבלתי את הבאן אבל אני מתנצל מאוד ולא אעשה עוד שטויות כאלה . הייתי ילד קטן עשיתי הרבה שטויות ואני רוצה להיות חלק מהקהילה הזאת ונורא מצטער על השטויות שעשיתי שהייתי ילד קטן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 19 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות רק תרשום פה את ה Steam:id שלך וזה כנראה יטופל שבוע טוב גבר התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה 27Yonya אמר: לפני שנה וחצי שנתיים אני זוכר שעשיתי משהו שגרם לי לPBAN אני לא כל כך זוכר למה קיבלתי את הבאן אבל אני מתנצל מאוד ולא אעשה עוד שטויות כאלה . הייתי ילד קטן עשיתי הרבה שטויות ואני רוצה להיות חלק מהקהילה הזאת ונורא מצטער על השטויות שעשיתי שהייתי ילד קטן תרשום את השם שלך שקיבלתה את הפיבאן וזה ירד D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
27Yonya 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 19 27Yonya חדש/ה ב־YourGame נתן 0 3 הודעות לפני 23 דקות NadavOhana אמר: תרשום את השם שלך שקיבלתה את הפיבאן וזה ירד D; http://steamcommunity.com/id/NauzBeast/ את השם אני לא זוכר אבל זה הפרופיל וזה הSTEAM ID STEAM_0:1:105351577 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו