i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 19 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות שם מגיש התלונה:i love pancakes SteamID:STEAM_0:0:69354690 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:BOOM Head$hot קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561197998167204 תאריך המקרה:19/11 הוכחות תומכות: הערות:אני שיחקתי בגייל והיה ווט סיטי ורשמתי מספר ובסוף יצאתי הנבחר אחרי זה אדמין בשם בום הדשוט אמר שאני לא הנבחר ועשה סיאם ואמר שהוא עשה ביטול לווט ואז אני שאלתי אותו למה אני לא הנבחר ושפעם קודמת שזה קרה מי שיצא הנבחר היה הנבחר אחרי שהעבירו מפה ושאני לא יכולתי לרשום מספר אז או שהוא עושה פרוטקציות או שהוא לא יודע מה משמעות התפקיד שלו בתור אדמין תודה והמשך יום טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אין הוכחות? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2016 בנובמבר 19 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות תקשיב בשביל לדווח אתה צריך רקורד בלי רקורד אי אפשר לטפל בבעיה,לא נראלי אפשר לטפל בבעיה שלך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בנובמבר 19 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות בשביל תלונה על אדמין חובה הוכחות בשביל תלונה על מיוט לא חובה הוכחות אך רצוי, אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 19 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות טוב יש לי רקורד אני יעשלה אותו עוד מעט וישלח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 19 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות @Boom Head$hot קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת i love pancakes אמר: טוב יש לי רקורד אני יעשלה אותו עוד מעט וישלח בסדר רק תשלח כאן לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 19 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות אני יעלה אותו וישלח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 19 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות יש לך אותי בסטים תשלח לי את הרקורד ואם אתה צודק והוא באמת טעה זה יטופל. שבת שלום, ננעל התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.