GandalFlelele 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 18 GandalFlelele משתמש רשום Ben 11 271 הודעות אהלן כולם, שם מגיש התלונה:gandalf SteamID:STEAM_0:1:77402534 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): הרחקת מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: שרת ה "פאן" האדמין שביצע את ההרחקה: אדמינית בשרת ה "פאן" לפי דעתי שמה הוא pikachu אורך ההרחקה: שבוע סיבת ההרחקה: פרסום קהילה תיאור המקרה: אהלן. שמי הוא gandalf שחקתי בשרת הפאן כלפני כמה דקות ודיברתי עם שחקן שאני מכיר כבר הרבה מאוד זמן ובאמצע השיחה אמרתי את המילה "גיימרס ישראל". לפי מה שאני זוכר הקהילה נסגרה. והביאו לי מיוט לשבוע לפי דעתי המיוט לא מוצדק מפני ש לא ציינתי ip ולא אמרתי כנסו לשרתים סתם דיברתי עם שחקן על אותם זמנים ישנים אני הייתי אדמין בקהילה מלפני שנה לפחות ואני לא בא בכוונה להרוס את השרת אולי יש לי הרבה מיוטים על דברים זה נכון אבל אני לא בא בכוונה לגרום לכולם לעבור שרת חשוב מאוד לא רוצה לגרום מהומות מה שאתם מחליטים אתם מחליטים אשמח לקבל הורדת מיוט או קיצור מיוט :) הוכחות ( במקרה ויש) אין בברכה בן, אדמין בשרת הפאן לשעבר D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בנובמבר 18 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות אני בחוסר פעילות אני חוזר רק ביום רשאון אבל היום אני משיג מחשב בהסג יד ואני יטפל בזה וזה יורד לך בהקדם אפשר לסגור מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lironi ♥ 44 פורסם 2016 בנובמבר 18 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות אם לא ידעת הקהילה הזאת חזרה לתפעול אם לא שמת לב בימים האחרונים בגלל זה קיבלת את המיוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackDevil 18 פורסם 2016 בנובמבר 18 BlackDevil YourGame Expert Yonatan 18 301 הודעות זה שהקהילה נסגרה זה לא קשור.. אמרת אז אמרת.. משנה אם היא סגורה או פתוחה? ---FROX--- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 בנובמבר 18 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות להתלונן על מישהו חובה להביא רקורד או צילום מסך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lironi ♥ 44 פורסם 2016 בנובמבר 18 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות לפני כעת Mr.Jepeto אמר: להתלונן על מישהו חובה להביא רקורד או צילום מסך. גם.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GandalFlelele 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 18 GandalFlelele משתמש רשום Ben 11 271 הודעות (נערך) אם אתה לא קשור אל תגיב אני מבקש תכבד את בקשתי בנוסף לכך כפי שאתה רואה אינני צריך רקורד כי התרוץ של האדמין הוא שקהילה חזרה לפעולה היא לא אומרת שאני משקר אז חאלס תודה נערך 2016 בנובמבר 18 על ידי GandalFlelele בברכה בן, אדמין בשרת הפאן לשעבר D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lironi ♥ 44 פורסם 2016 בנובמבר 18 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות אני לא אמרתי שאתה משקר פשוט הקהילה חזרה לפני שבועיים ניראלי אז בגלל זה קיבלת את המיוט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 בנובמבר 18 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות (נערך) לפני 37 דקות Cry_2_Play אמר: אני בחוסר פעילות אני חוזר רק ביום רשאון אבל היום אני משיג מחשב בהסג יד ואני יטפל בזה וזה יורד לך בהקדם אפשר לסגור לא הבנתי איך אתה רוצה להוריד את המיוט לפני שאתה בודק את זה עם האדמין/ית שלך ? ... ואם לא שמתה לב הקהילה שלהם בשלבי פתיחה מחדש... נערך 2016 בנובמבר 18 על ידי ronc102 רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בנובמבר 18 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 1 דקה ronc102 אמר: לא הבנתי איך אתה רוצה להוריד את המיוט לפני שאתה בודק את זה עם האדמין/ית שלך ? ... ואם לא שמתה לב הקהילה שלהם בשלבי פתיחה מחדש... נ.ב הקהילה נסגרה שוב. לפני 15 דקות ?????♥ #Pikachu אמר: אני לא אמרתי שאתה משקר פשוט הקהילה חזרה לפני שבועיים ניראלי אז בגלל זה קיבלת את המיוט לפני 26 דקות Mr.Jepeto אמר: להתלונן על מישהו חובה להביא רקורד או צילום מסך. לפני 32 דקות BlackDevil אמר: זה שהקהילה נסגרה זה לא קשור.. אמרת אז אמרת.. משנה אם היא סגורה או פתוחה? אל תגיבו במקומות שאתם לא צריכים לכו קראו חוקים אתם צריכים לבקש רשות ממנהל קהילת CSGO להגיב פה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 בנובמבר 18 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות לפני 5 דקות ronc102 אמר: לא הבנתי איך אתה רוצה להוריד את המיוט לפני שאתה בודק את זה עם האדמין/ית שלך ? ... ואם לא שמתה לב הקהילה שלהם בשלבי פתיחה מחדש... לא אמרתי שאני מוריד אמרתי שאני יבדוק ועם זה לא נכון אני יוריד מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 בנובמבר 18 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות לפני 11 דקות Cry_2_Play אמר: לא אמרתי שאני מוריד אמרתי שאני יבדוק ועם זה לא נכון אני יוריד '' ואני יטפל בזה וזה יורד לך בהקדם'' ציטוט שלך רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2016 בנובמבר 18 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות חברים בבקשה להיות להרגע יש סיבה ש"החבר" מבקש סליחה אם לא היה אכפת לו הוא בכלל לא היה מבקש סליחה והיה זורק את זה אני הייתי מתחשב בזה יום טוב אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אחרי דיבור עם מנהל השרת הוכלת להוריד את המיוט ליום בבקשה שדבר זה לא יקרה שוב גם עם זה לא בכוונה זה קורא לכל אחד ואחד מכאן וזה בסדר שבת שלום! ננעל D;! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.