kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 17 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות שם מגיש התלונה: קני SteamID: STEAM_1:0:189097150 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: warbeast123 קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: N/A תאריך המקרה: 17/11/16 הוכחות תומכות: האדמין שם לי גאג ומיוט בלי סיבה. למה ששואלים אדמין אם הוא גיי הוא מביא מיוט או באן ולאדמין מותר חופשי לכתוב לי בסיבה "GAY"? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
warBEASt 0 פורסם 2016 בנובמבר 18 warBEASt חדש/ה ב־YourGame Uriel 0 2 הודעות קיללת וחפרת לילדים התלוננו הזהרתי לא שתקת שמתי מיוט אחרי זה אתה יורד על ילדים בסרבר בצאט שמתי גאג זה שאמרתי שאתה גיי לא היה במקום אתה צודק אבל המיוט והגאג היו מוצדקים Rank: LEM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בנובמבר 19 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות קיבלת הסבר על סיבת העונש, לגבי ה"גיי" זה בהחלט לא במקום ואני אדבר עם האדמין על זה. עוד משהו או שאפשר לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2016 בנובמבר 19 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות טופל אפשר לנעול אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.