Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 15 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות שם מגיש ההצעה:Dragonborn תאריך הגשת ההצעה:15.11.2016 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה: אני חושב שצריך לעגדיל את ה karma ל 600 וכשכל פעם שאותו בנדם שאדם עולה לכמות מסוימת של קארמות יהיה לו ליד השם אם הוא חדש יהיה לו רשום למשל טירון וכשכל פעם שהוא עולה יהיה לו דרגות יותר גבוהות יהיה לו ליד השם למשל מאסטר וכולי... מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה כי זה יעודד אנשים לעלות בדרגות ובקארמה וכך אנשים גם ישחקו יותר קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: אני בטוח שזה משהו שקצת יעזור לשרת וזה יעודד אנשים לבוא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בנובמבר 15 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אהבתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בנובמבר 15 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות @NaDav CSGO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בנובמבר 15 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות יכול להיות נחמד אבל 1000 זה יותר מדי. כשאנשים שבאים להרוס לשרת ורק לבוא ולעשות RDM יקח שנתיים עד שיקבלו באן על העונש כשאין אדמין. אני אשב עם שוהם ואדבר איתו על הנושא. תודה רבה על ההצעה! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 15 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות ובדיוק למקרא כזה יש אדמין אשר רואה מישהו שבא לעשות RDM ולהרוס פשוט נותן לו באן ברגע שהוא רואה שזה על בסיס יום יומי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 16 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות כדימה חברה יותר להצביע בעד או נגד אני רוצה לישמוע דעות גם מהשחקנים הרגילים גם מההאדמינים וגם מההנעלה הגבוה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 23 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות יאללה חברה לכל מי ששרת ה TTT חשוב לו להצביע ולעגיב בעד או נגד מה שאתם רוצים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2016 בנובמבר 23 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות אהבתי את הרעיון. יש לך מלא שגיאות כתיב!!! Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sakura 13 פורסם 2016 בנובמבר 23 sakura אדמין תמיר 13 168 הודעות תקשיב הרעיון הוא בסדר אבל אבל 1000 קרמה?? אחי מישהו שמשיג את זה ועם אין אדמינים בשרת יכול להרוס לכול השרת את החווית משחק הרעיון מעולה רק החלק של ה1000 קרמה לא מובן (עדיין הצבעתי כן..) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 24 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות אז לא אלף אז 600 מה אתה אומר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בנובמבר 24 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות נשמע מעולה, אני בעד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 24 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות יאללה עוד דעות בואו ביחד להרים לתחיה את שאת ה TTT כי זה ניהיה נדיר שיש אנשים בשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בנובמבר 24 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות הצעה מאוד טובה רק יש בעיה שאם יש מישהו שיש לו 600 קרמה כפי שאתה אומר כאשר אין אדמין אז הוא פשוט יעשה RDM חופשי ולא יקבל באן ולא שום דבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 24 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לדעתי אחלה רעיון אבל מוגזם צריך לעשות אותו על מידה ענו לך על השאלה ננעל סופ"ש נעים התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.