Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 15 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות שם מגיש ההצעה: תאריך הגשת ההצעה: 15.11.16 הצעה לשרת: Trouble in terrorist town) TTT) פירוט על ההצעה: בדיקת גופה נותנת תמורה עבור הבדיקה (reward) כך שלאנשים יהיה את המניע לבדוק את הגופות מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: יזרז ויתן מבט חדש למוד. בתקופה האחרונה אנשים עזבו את השרת , שינוי החוק יכול לשנות את ה-Gameplay ואולי יחזיר גם אנשים קישור לפלאגין : עבודת מתכנת הערות: ככה אנשים ישחקו כמו שצריך בלי בולשיט עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בנובמבר 15 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות הצעה ממש טובה! אני אדבר יחד עם מנהל השרת השני @KnifeSkrops מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בנובמבר 15 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות ההצעה התקבלה אפשר לנעול "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.