Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 15 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות אני לא כלכך יודע איפה לרשום את זה אז אני ארשום פה. אני מתנצל שעשיתי "בעיות" למרות שהרגתי מישהו בטעות אני אוהב לשחק בקהילה ובשרתים אני לא עשיתי בעיות ואם לפי דעתכם זה כן אז אני מצטער בבקשה תורידו לי את הבאן תודה u$opp. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בנובמבר 15 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות אתה לא באמת מראה שאתה מתנצל בכך שאתה רושם שעשית בעיות במרכאות. זה מראה שאתה לא עומד מאחורי מה שעשית ומנסה להתחמק. במיוחד אחרי כל האזהרות שהביאו לך. ועל חד כמה וכמה שאתה משקר ומזייף דברים. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 15 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות ב"בעיות" התכוונתי רק לבעיה אחת וגם היא שהרגתי מישהו אני לא רוצה לריב או להתווכח ואני רוצה לפתוח דף חדש :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בנובמבר 15 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לפני 3 שעות Usopp אמר: ב"בעיות" התכוונתי רק לבעיה אחת וגם היא שהרגתי מישהו אני לא רוצה לריב או להתווכח ואני רוצה לפתוח דף חדש :) ולכל שהאר הדברים שעשית ונתנו לך המון הזדמנויות אתה לא קורא בעיות? בכל מקרה, אני חושב שוויתרו לך מספיק והגיע הזמן שתענש קצת על הדברים שאתה עושה. לא יורד, לנעול. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.