yuki 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 15 yuki חדש/ה ב־YourGame NO 0 1 הודעות (נערך) טוב, אז היום נכנסתי לשרת הגייל של קהילתכם ונפעמתי כשראיתי את בעל הגישות האהוב עליי בקהילה המדהימה הזו - PITPITON עכשיו, פשוט אמרתי "חרא שרת" וקיבלתי באן לשבוע על ידיו בגלל שהוא לא שם *** HINT : PRIVATE PART על האנשים בשרת וסתם מחלק באנים על עבר של הוא יודע מי כמובן שהוא גם הוריד את הבאן מהסורסבאנס כדי להוריד ראיות כי יש לו הרבה ביצים בשק, והוא לא מפחד שיראו את זה וישאלו אותו על מה הוא נתן באן לשבוע על : peace מקווה שתבינו איזה דגנרט מנהל איתכם את הקהילה פה. נערך 2016 בנובמבר 15 על ידי yuki קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בנובמבר 15 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אחמ חנפן אחמ @pitpiton קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בנובמבר 15 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 3 שעות yuki אמר: טוב, אז היום נכנסתי לשרת הגייל של קהילתכם ונפעמתי כשראיתי את בעל הגישות האהוב עליי בקהילה המדהימה הזו - PITPITON עכשיו, פשוט אמרתי "חרא שרת" וקיבלתי באן לשבוע על ידיו בגלל שהוא לא שם *** HINT : PRIVATE PART על האנשים בשרת וסתם מחלק באנים על עבר של הוא יודע מי כמובן שהוא גם הוריד את הבאן מהסורסבאנס כדי להוריד ראיות כי יש לו הרבה ביצים בשק, והוא לא מפחד שיראו את זה וישאלו אותו על מה הוא נתן באן לשבוע על : peace מקווה שתבינו איזה דגנרט מנהל איתכם את הקהילה פה. תגיש לפי טופס; ואני מבקש לכתוב את התלונה בשפה רהוטה! לפני 9 דקות matanyazdy אמר: אחמ חנפן אחמ @pitpiton אתה לא קשור לזה, תפסיק עם ההודעות ספאם האלו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 15 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 3 שעות yuki אמר: טוב, אז היום נכנסתי לשרת הגייל של קהילתכם ונפעמתי כשראיתי את בעל הגישות האהוב עליי בקהילה המדהימה הזו - PITPITON עכשיו, פשוט אמרתי "חרא שרת" וקיבלתי באן לשבוע על ידיו בגלל שהוא לא שם *** HINT : PRIVATE PART על האנשים בשרת וסתם מחלק באנים על עבר של הוא יודע מי כמובן שהוא גם הוריד את הבאן מהסורסבאנס כדי להוריד ראיות כי יש לו הרבה ביצים בשק, והוא לא מפחד שיראו את זה וישאלו אותו על מה הוא נתן באן לשבוע על : peace מקווה שתבינו איזה דגנרט מנהל איתכם את הקהילה פה. אני ההיתי בשרת שזה קרה ולפי מה שאני זוכר אתה ועוד חבר שלך דיברתם עליו לא יפה וקראתם לו בשמות אחרי שההיתם בבאן ארוך ואני לא מתפלא למה קיבלתם באן ובנוסף אתה יודע שאסור להגיד חרא שרת כי עם אתה ההית חושב שזה באמת "חרא שרת" לא ההית נכנס מההתחלה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 בנובמבר 15 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות לדעתי עם איך שכתבת. לא יורידו לך את הבאן ורק יכפילו אותו. אבל זאת רק דעתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 בנובמבר 15 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות בוא אני יגיד לך ככה. ילדים כמוך לא ישחקו בשרתים המעולים וטובים האלה. ילדים כמוך ישחקו בקהילות אחרות שהשרתים מתפקרים וחרא ניהול. באתה בכוונה לפגוע עפתה אותו דבר אשפלו. לא יהיה סיבה לא הוריד תודה ממני pitpiton קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בנובמבר 15 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אם אתה רוצה להתלונן תעשה את זה כמו בן אדם ואם אתה מדבר ככה אין לך מה לחפש פה. כמו שתומר ענה לך, הבאן לא ירד ותגיד תודה שהבאן שלך לא הוכפל. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.