Lufi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 12 Lufi משתמש רשום 10 10 הודעות SteamID: STEAM_0:1:188806878 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): בן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail האדמין שביצע את ההרחקה: console אורך ההרחקה: 3 חודש סיבת ההרחקה: (auto bhop (marco/raze תיאור המקרה: שיחקתי בשרת אחרי שסוף סוף הבנתי איך להשתמש במקרו שבעכבר שלי ופתאום קיבלתי בן הוכחות ( במקרה ויש): קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 12 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 5 דקות Lufi אמר: SteamID: STEAM_0:1:188806878 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): בן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail האדמין שביצע את ההרחקה: console אורך ההרחקה: 3 חודש סיבת ההרחקה: (auto bhop (marco/raze תיאור המקרה: שיחקתי בשרת אחרי שסוף סוף הבנתי איך להשתמש במקרו שבעכבר שלי ופתאום קיבלתי בן הוכחות ( במקרה ויש): סליחה שאני מתערב אבל אסור להשתמש במאקרו כנראה בגלל זה קיבלת באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בנובמבר 12 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות אסור להשתמש במקרו. בכל מקרה, אתה שחקן דיי חדש שלא עושה בעיות בשרת ואני מאמין שלא ידעת שזה אסור. נחכה לתשובה של מנהל. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2016 בנובמבר 13 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות @MoriAss קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 13 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אני אגיד לך מה יקרה בפשטות אסור להשתמש שמאקרו והשתמשת עכשיו מורי יבקש ממך לפתוח אשכול סליחה אתה תפתח מורי יסלח הבאן ירד וברוך שובך אחי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 13 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות קל אחי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2016 בנובמבר 14 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 15 שעות Evya M אמר: אני אגיד לך מה יקרה בפשטות אסור להשתמש שמאקרו והשתמשת עכשיו מורי יבקש ממך לפתוח אשכול סליחה אתה תפתח מורי יסלח הבאן ירד וברוך שובך אחי חחחח ממש קיצרת. Evya! עכשיו בקשר לבאן, אני מאמין שהבאן שלך ירד לופי, אתה שחקן שבאמת רוצה לשחק פה ולא עושה בעיות. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 14 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 23 דקות ParaDoX אמר: חחחח ממש קיצרת. Evya! עכשיו בקשר לבאן, אני מאמין שהבאן שלך ירד לופי, אתה שחקן שבאמת רוצה לשחק פה ולא עושה בעיות. ♥ התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות הבאן ירד! שבת שלום ננעל! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.