n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 12 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות Tokyo Ghoul\שדי טוקיו סגנון האנימה: אימה, אקשן, מסתורין, דרמה, על טבעי, פסיכולוגי. מספר פרקים: 24 פרקים (שתי עונות) הגבלת גיל: 14+ עלילת האנימה: בטוקיו משוטטים שדים טורפי אדם מסתוריים, המסווים את זהותם ונראים כמו כל בן אדם אחר. תזונתם כוללת בשר של בני אדם, ואינם יכולים לשרוד זמן רב ללא הזנה.קן קאנקי הוא סטודנט המוצא את עצמו עמוק בתוך עולמם של השדים לאחר שכמעט נהרג בתאונה. קאנקי פוגש את ריזה מתאהב בה ויוצא איתה לדייט לאחר שהוא מגלה שהיא בעצם שדה אכזרית וחזקה, תאונה קטלנית הורגת את ריזה ומותירה את קאנקי בסכנת חיים. בגופו של קאנקי מושתלים איברים מגופה של ריזה וכשקאנקי מנסה לחזור לחייו הרגילים, הוא מגלה שהוא הפך לשד בעצמו. קנאקי נאלץ לשרוד בתור שד וללמוד על עולמם המסתורי של השדים. דעתי בנוגע לאנימה: האנימה מאוד מעניינת וסוחפת ויש בה קרבות מאוד יפים ומרתקים. אחת האנימות שיותר גורמות לאנשים להתחיל לראות אנימה . מאוד ממליץ! דמויות Kaneki Rize Touka Nishiki Shuu טריילר: פתיח ראשון (אחד האהובים עלי ביותר): דירוג עצמי : 10\10 לסיכום: אנימה מעולה , סוחפת, מרגשת ואכזרית! אחת הטובות שראיתי! via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 בנובמבר 12 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אני מסכים איתך D: מה שכן - בעונה השנייה פחות השקיעו אבל רואים שמה את קנאקי מתחזק וכו'. תודה רבה על הסיקור! המשך כך :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 12 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 1 דקה AngelOfDeath אמר: אני מסכים איתך D: מה שכן - בעונה השנייה פחות השקיעו אבל רואים שמה את קנאקי מתחזק וכו'. תודה רבה על הסיקור! המשך כך :) תודה רבה :) אני גם חושב שהם מאוד אכזבו עם עונה שנייה (במיוחד עם הסוף) הסדרה פשוט משתנה כלכך מהעונה הראשונה לשנייה שזה מפחיד. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 בנובמבר 12 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 1 דקה n0nstop אמר: תודה רבה :) אני גם חושב שהם מאוד אכזבו עם עונה שנייה (במיוחד עם הסוף) הסדרה פשוט משתנה כלכך מהעונה הראשונה לשנייה שזה מפחיד. אני מקווה שלא יהרסו את העונה השלישית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בנובמבר 13 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות סידרה מצוינת ממליץ בחום! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בנובמבר 13 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות אנימה לא פשוטה, אומנם לא הוזילה לי דמעות (Angel Beats הוזילה) אבל היא אכן נותנת לך כמה כאפות של אמת. אתה מתפתח עם הדמויות לתוך מציאויות שזה לא ממש מה שרצית בהתחלה. לא חושב הייתי נותן 10/10 אבל זו דעה אישית שלך, סיקור מעולה ישר כוח! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 בנובמבר 13 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אחלה סיקור!!! לכל מי שלא ראה את הסדרה הזאת ממליץ!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 בנובמבר 14 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות אחלה אנימה היא בין ה10 הכי טובות שראיתי ממליץ בחום לאנשים שלא ראו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בנובמבר 14 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 39 דקות Mr.Jepeto אמר: אחלה אנימה היא בין ה10 הכי טובות שראיתי ממליץ בחום לאנשים שלא ראו ראיתי תסדרה בחמש דקות לא התלהבתי Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 בנובמבר 14 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות זה הרבה יותר מענין מהטריילר הזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Stella 23 פורסם 2016 בנובמבר 15 Stella משתמש רשום 23 147 הודעות אנימה מאכזבת עם הרבה פילרים ועונה 2 בכלל כמעט 100% פילרים תקראו את המנגה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו