doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 12 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות בjb server יש גוסטינג כל ראונד משהו מקבל גוסטינג זה נמאססס!!!!! ציטוט של אדמין "אין אף אחד בשרת שלא מקבל גוסטינג" נמאס לי ובטח לעוד אחרים תוציאו חוק שמי שמקבל את הגוסטינג ולא דיווח על זה יענש כי החוק בנתיים רק על מי ששולח את הגוסטינג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 12 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 5 דקות doron אמר: בjb server יש גוסטינג כל ראונד משהו מקבל גוסטינג זה נמאססס!!!!! ציטוט של אדמין "אין אף אחד בשרת שלא מקבל גוסטינג" נמאס לי ובטח לעוד אחרים תוציאו חוק שמי שמקבל את הגוסטינג ולא דיווח על זה יענש כי החוק בנתיים רק על מי ששולח את הגוסטינג יש חוק שמי שמביא גאוסטינג בפרטי מקבל באן ומי שמביא בשרת זה גאג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2016 בנובמבר 12 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות כרגע אנשים שולחים אחד לשני גוסטינג דרך הסטים ואין לנו שליטה על מה שאתם כותבים לכן כל מי שמקבל גוסטינג יכול לדווח ואני ממש לא יודע מה להגיד לך על זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 12 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 1 דקה Goblins אמר: יש חוק שמי שמביא גאוסטינג בפרטי מקבל באן ומי שמביא בשרת זה גאג לידעתך פיטפיטון שינה את זה עכשיו זה נקרא אינפו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 12 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת doron אמר: לידעתך פיטפיטון שינה את זה עכשיו זה נקרא אינפו יש הבדל גדול בין אינפו לגאוסטינג קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ImJustACat 42 פורסם 2016 בנובמבר 12 ImJustACat YourGame Advanced איתמר 42 265 הודעות אם טרור אומר משהו על טרור אחר זה גוסטינג אם טרור אומר משהו על סיטי זה אינפו אותו דבר אצל הסיטי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2016 בנובמבר 12 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות הייפר חייל שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בנובמבר 12 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 2 שעות Dark אמר: שלום דורון אני יסביר לך מה ההבדל בין גאוסטינג לבין אינפו. גואסטינג זה שאתה נותן מידע לקבוצה השנייה לדוגמה:טרור שמת.אומר לסיטי איפה הטרור אחר נמצא ואינפו זה שאתה נותן מידע לטובת הקבוצה שלך לדוגמה: סיטי הרג טרור ואותו טרור כותב בצאט איפה הסיטי נמצא אם ישלך עוד שאלות? נהיית סאחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בנובמבר 12 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 2 דקות Evya M אמר: נהיית סאחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחושילינג סאחי סאחי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בנובמבר 12 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות דורון אין מה לעשות עם מה שאתה אומר.. תאכלס כל הכייף בגיל זה להלחם אחד מול השני, למרוד וכו.. ברגע שטרור מתקאמפר ומעכב ראונד וזה דיי הורס את חווית המשחק. מה הקטע שטרור לוקח נשק ומתקאמפר באיזה חור במפה ולסיטי לוקח 5 דקות לחפש אותו? וגרוע מכך, מה אם לטרור אפילו אין נשק והוא סתם מתקאמפר כי הוא "בסיטי באן" ורוצה למשוך כמה שיותר זמן? נכון שגוסטינג אסור, אבל זאת לא בעיה כל כך חמורה כי יש לה שני צדדים, לטובה ולשלילה. לכן, האדמינים לא מתיימרים להעניש על זה. מקווה שעזרתי. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו